Nieuws

Inzicht nieuws: het nieuwe opleidingsjaar energiek van start

Na een voor ons heerlijke zomerperiode zijn de eerste twee werkmaanden alweer achter de rug en zitten we weer helemaal in het ritme van onze drukke en onwijs leuke werkzaamheden. Hopelijk heeft ieder van jullie ook genoten van een mooie zomervakantie en natuurlijk van een aantal prachtige nazomerdagen! De afgelopen weken zijn er veel positieve zaken de revue gepasseerd. Zo zijn wij met 2 opleidingen, in totaal 30 cursisten, in Rotterdam... Lees verder »

Inzicht nieuws: wat maakt bewust persoonlijke groei nu zo belangrijk?

De eerste twee maanden van 2017 zitten er alweer op. Meerdere opleidingen en masterclasses zijn gestart en veel bekende én nieuwe klanten zijn enthousiast aan de slag gegaan met onze werkwijze. En dat is mooi! Wat maakt bewust persoonlijke groei nu zo belangrijk? De essentie ligt in het maken van bewuste keuzes vanuit zelfmanagement en zelfsturing, met balans tussen hoofd en hart, waarbij emoties signalen zijn van onvervulde behoeften... Lees verder »

Inzicht nieuws: een positief enerverend jaar voor inzicht

‘Het einde van het jaar alweer’, dat waren de beginwoorden van onze laatst uitgebrachte nieuwsbrief. En inmiddels zijn we ruim een jaar verder en staan we aan het begin van 2017. Wat gaat de tijd snel! Het afgelopen jaar was een positief enerverend jaar voor ons. Onze organisatie groeide zo hard dat, wilden wij op een goede manier de groei van de organisatie bijbenen en tegelijkertijd trouw blijven aan onze missie en visie, het... Lees verder »

Agenda 2019/2020 opleidingen, masterclasses en learning track

De data van de masterclass Coachen op kern-emoties 2019 zijn: 5 en 6 juni, 16 en 17 juli, 4 en 5 september, 29 en 30 oktober 2019. Je kunt je hier aanmelden voor deze opleiding. De data van de Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach, september 2019/2020 in Rotterdam: 20 en 21 september, 18 en 19 oktober, 8 en 9 november, 13 en 14 december 2019, 10 en 11 januari, 7 en 8 februari, 6 en 7 maart, 3 en 4... Lees verder »

Inzicht nieuws 6e editie

Het einde van het jaar alweer. Een tijd van terugblikken en van vooruitkijken, zowel op zakelijke als persoonlijke gebeurtenissen. Over het algemeen zijn we bezig met (te) hard werken, met wat we nog moeten doen en met wat er nog niet goed gaat of is gegaan. Neem eens de tijd om te reflecteren op de mooie dingen die je hebt beleefd. Hoe je bent gegroeid, wat je hebt geleerd, de successen die je hebt behaald en de mensen die je hebt ontmoet.... Lees verder »