Inzicht nieuws: het nieuwe opleidingsjaar energiek van start

Inzicht nieuws: het nieuwe opleidingsjaar energiek van start

Na een voor ons heerlijke zomerperiode zijn de eerste twee werkmaanden alweer achter de rug en zitten we weer helemaal in het ritme van onze drukke en onwijs leuke werkzaamheden.

Hopelijk heeft ieder van jullie ook genoten van een mooie zomervakantie en natuurlijk van een aantal prachtige nazomerdagen!

De afgelopen weken zijn er veel positieve zaken de revue gepasseerd. Zo zijn wij met 2 opleidingen, in totaal 30 cursisten, in Rotterdam van start gegaan met de Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Deze opleiding heeft met glans de her-accreditatie van de NOBCO doorlopen en dus opnieuw een European Quality Award gekregen. Daarnaast is onze opleiding wederom getoetst door het CPION en ook deze toetsing is succesvol verlopen. Hierdoor kunnen wij voor onze opleiding het erkende Post-HBO diploma blijven uitreiken aan cursisten die geslaagd zijn.

Wij zijn hier als opleidingsinstituut natuurlijk heel blij mee aangezien beide accreditaties belangrijk zijn binnen het vakgebied coaching, zeker gezien de enorme wildgroei aan opleidingen tot coach. Als je kiest voor een opleiding tot coach, kies dan in ieder geval voor een opleiding die geaccrediteerd is op beide vlakken. Ondanks het feit dat de titel coach niet altijd meer serieus wordt genomen, mede doordat iedereen zich coach mag noemen, is dit een echt vak waar je wel degelijk goed geschoold voor dient te zijn. Daarnaast is het uiteraard het mooiste vak dat er bestaat ;)

Wij vinden het, zoals gezegd, belangrijk dat onze organisatie voldoet aan erkende kwaliteitsrichtlijnen. Wij zijn er daarnaast echter van overtuigd dat, om een professional te zijn, persoonlijk leiderschap de echte essentie is. Zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en het vermogen om vorm te geven aan veranderingen van binnenuit; daar draait het wat ons betreft om.

Wij geloven dat de wereld een stuk mooier wordt wanneer mensen groeien tot het punt dat zij zich bewust zijn van hun eigen potentieel en dit kunnen toepassen in hun dagelijkse leven. Zowel zakelijke als individuele groei en succes begint bij bewust persoonlijke groei.

Interesse in onze organisatie? Je bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hartelijke groet,

Desirée

Lees hier de volledige nieuwsbrief

 

Heb je de voorgaande edities van Inzicht nieuws nog niet ontvangen?

Je kunt ze teruglezen door op onderstaande links te klikken.


Wil je Inzicht nieuws in de toekomst per e-mail ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief