Cor Vreugdenhil

Cor is een autoriteit op het gebied van systemische gezinstherapie, groepspsychotherapie en teamintervisies. Met een bagage van jarenlange ervaring als gezins- en BIG geregistreerd psychotherapeut bij de Bavo, het Riagg en het MolenMann Mental Health, houdt hij zich momenteel bezig met het geven van supervisie aan professionals in het vakgebied, individuele en gezinstherapie en consulten. Daarnaast geeft hij workshops en lezingen in zowel binnen- en buitenland met als thema's zijn specialisaties; 'Dood, rouw en verlies', 'De persoonlijke bagage van een therapeut als onderdeel van de professionele relatie' en 'Systemisch werken binnen gezinnen en organisaties'.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door de verbinding die hij weet te maken met een individu, professional, team of een gezin en diens context. De humor waarmee hij de kern van een patroon, gedrag, emoties of beleving zichtbaar kan maken vanuit een systemische benadering, is een van zijn kwaliteiten. De personen met wie hij werkt weet hij te 'raken' in positieve zin waardoor diens wilskracht wordt geprikkeld om eigen bronnen te leren gebruiken om zich verder te ontwikkelen. Verbinding, vertrouwen, ervaren en cultuursensitiviteit staan in zijn sessies centraal.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Cor Vreugdenhil:

Martijn Deurloo

Afdelingshoofd Planning en Control

Systemisch coachen is voor mij wederom een hele mooie opleiding geweest met weer vele inzichten in mijzelf en nieuwe technieken om mee te nemen als coach. Na de basis opleiding Professional Coach en de masterclass Coachen op kern-emoties heb ik systemisch coachen gedaan. Echt een hele mooie opleiding om zo meer zicht te krijgen op systemen, binnen jezelf, het gezin van oorsprong en wat het effect is van mijn gedrag binnen andere systemen... Lees verder »

Jeffrey Zwinkels

Professioneel coach

Mijn eerste ervaringen met Inzicht deed ik op toen ik in mijn werk met een door Inzicht opgeleid coach aan de slag ging met bewustwording van mijn gedrag, houding en communicatie. Confronterend en tegelijkertijd enorm boeiend. Zo boeiend zelfs dat ik er mijn werk van wilde maken. In eerste instantie koos ik voor een coachopleiding elders, maar wist dat er een moment zou komen dat ik me alsnog zou melden bij Inzicht. Dat moment kwam vorig... Lees verder »

Marjet van Arkel

Life coach

De masterclass systemisch coachen vond ik een waardevolle aanvulling op de basis opleiding en de masterclass kernemoties. Door naar het systeem te kijken ga je kijken naar de context, de oorsprong van gedrag. Door inzicht te krijgen in mijn eigen systeem ontdekte ik hoe systemen op elkaar reageren. Niet alleen mensen binnen een relatie reageren op elkaar maar al het gedrag en alle reacties komen voort uit een systeem, soms al generaties lang. Ik... Lees verder »