Jasper Vreugdenhil

Jasper heeft als eigenaar van Inzicht zijn weg gevonden binnen het vak van coach, docent en trainer. Als inspirator, motivator en provocateur volgt hij zijn missie om mensen een effectieve focus te laten ontwikkelen op persoonlijke bewustwording-, ontwikkeling en leiderschap. Met de kracht van bewustwording in combinatie met het snel en scherp kunnen analyseren van een persoon en diens gedragspatronen, weet hij hen te inspireren, te motiveren en te enthousiasmeren.

Binnen korte tijd weet hij de kern van een situatie of persoon te duiden en met zijn systemische werkwijze geeft hij individuen, managementteams en organisaties inzicht in de mogelijkheden hoe hier mee om te kunnen gaan. Het ontwikkelen van zelfsturing en het vergroten van de cirkel van invloed zijn vaste onderdelen binnen zijn werkwijze.

Geboren en getogen in de bollenstreek vertrok hij op 18 jarige leeftijd naar Rotterdam, aangetrokken door de mentaliteit van “geen woorden maar daden". Na zijn HBO studie Personeel en Arbeid is hij aan de slag gegaan met het motiveren en begeleiden van "kansarme" werkzoekenden op de arbeidsmarkt én heeft hij zich ontwikkeld in het HRM vakgebied. Na het begeleiden van zijn eerste cultuurverandertraject had hij zijn passie gevonden. Inmiddels is hij gespecialiseerd in het coachen, trainen en begeleiden van zowel midden- als hoger management en professionals in verandertrajecten. Het begeleiden van executives en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap en het bevorderen van professionaliteit op de werkvloer behoort tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Jasper is één van de vaste docenten van diverse (coach)opleidingen en geeft regelmatig lezingen op het gebied van bewust persoonlijke groei.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Jasper Vreugdenhil:

Kees de Jong

Entrepeneur

Ik was eigenlijk nooit zo van het ‘coachen’ en inzicht krijgen in de diepere redenen van bepaald gedag. Maar enkele bevriende ondernemers wezen me op een schijnbaar spectaculaire cursus Personal Growth van Jasper Vreugdenhil. En Jasper heeft me niet teleurgesteld. Door het volgen van dit programma is mijn inzicht in hoe mensen ‘werken’, en niet in de laatste plaats hoe ikzelf in elkaar zit,  extreem verbeterd. Iets... Lees verder »

Reinier van Elderen

Entrepreneur

De onthullende, maar respectvolle coaching van Jasper maakt de zaken helder en bespreekbaar, zowel op het persoonlijke vlak als in de onderlinge communicatie. Lees verder »

Gemma Broekhuis

Eigenaar Milestone

Net dag 7 afgerond van de Learning Track Personal Development bij Jasper. Een hele intensieve en confronterende periode waarin ik me afwisselend verrast, verward, bewust, zeker en onzeker heb gevoeld, maar vooral onder de indruk ben van de mate waarin je kan groeien als je je eigen valkuilen, triggers en blauwdruk beter leert kennen. Met uiteindelijk het besef: er valt nog eindeloos veel te leren en ontwikkelen, maar ik ben in ieder geval wel... Lees verder »

Christel Cuypers

Office & Logistics Manager

Wat voor mij begon als een sceptische sprong in het duister met de nodige innerlijke onrust, eindigde voor mij in een verhelderend zelfbeeld. Gek dat jullie ons in een oogwenk beter doorhebben dan wij zelf! Ondertussen zijn wij bij Frigologix met een cultuur begeleidingstraject van de medewerkers gestart en ook hier komen enkel positieve reacties uit. Ik ben nog steeds groeiend in het begrijpen van mijn eigen gedrag en dat voelt goed.... Lees verder »

Klaas Weima

CEO Energize

Als lid van de Entrepreneurs Organization word je continu uitgedaagd om naast het ondernemerschap ook te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. Jasper heeft met een aantal sessies direct raak geschoten. Zijn scherpe analyse, confronterende aanpak en energieke presentatiestijl maken hem een voortreffelijke coach en trainer. Een uitstekende investering voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen. Lees verder »

Eric van Velzen

CEO Nebu

Als lid van de Nederlandse Chapter van de Entrepreneurs Organization krijg ik veel kansen om te leren en mezelf verder te ontwikkelen. De beste ervaring tot nu toe is de learning track Personal Development bij Inzicht. Altijd scherp, nooit stoppen voor je bent ontleed en altijd respectvol, hielp Jasper op fantastische wijze om onszelf te ontdekken, veel instrumenten te leren gebruiken en met dat alles anderen beter te begrijpen. Ik heb hier... Lees verder »

Linda Verbunt

HR Advisor & Business Partner

Het afgelopen jaar heb ik de learning track ‘Effectief en bewust leiderschap’ gevolgd bij Inzicht. Het fijne van trainen in een groep is dat je continu geconfronteerd wordt met gedrag. Onder professionele begeleiding van Jasper word je bewust gemaakt van je eigen gedrag en de invloed hiervan op anderen. Door de (positief) confronterende aanpak word je uitgedaagd om naar jezelf te kijken en tot de kern te komen. Je leert geen... Lees verder »

Matthijs Hut

Sales & Marketing manager | CCO

Mijn eerste kennismaking met Inzicht, gedurende de learning track Effectief en Bewust Leiderschap, vond ik intens en confronterend. Nietsontziende vragen, opmerkingen en waarnemingen volgende elkaar in rap tempo op. Al vrij snel kreeg ik het gevoel dat ik, middels deze learning track, in staat bleek te zijn om met aandacht én vanuit verbinding naar anderen en mijzelf te kijken. Met als bijkomend positief effect een interessant en... Lees verder »

Diederik Schneemann

Director Supply Chain & Procurement

Nog vaak moet ik aan de sessies met Jasper denken want ze hebben me hebben me tot nog toe de goede richting in geduwd en goed geholpen met een gezonde dosis zelfreflectie. Ik ben er na de sessies ook mee doorgegaan om te achterhalen wat me drijft, terug te gaan in het verleden en hier op te reflecteren. Ik word er rijker en blijer van uiteindelijk. Wat ik meer heb ontwikkeld is dat ik vanuit mijn eigen kracht gesprekken in ga, goed luister... Lees verder »

Celia Groenewege

Administratief medewerkster

De Registeropleiding tot Professional Coach bij Inzicht is, wat mij betreft, de opleiding die iedereen zichzelf cadeau zou mogen doen. Een enerverende reis; intensief, verwarrend op z’n tijd, confronterend en bovenal zeer leerzaam.  Een ontdékkingsreis in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als die in mijn rol van coach, waarbij naarmate de tijd verstreek, steeds meer zichtbaar werd hoe deze twee processen met elkaar verweven... Lees verder »

Robert Verhoef

Teamlead - E&I | Commissioning | Safety

De trainers van Inzicht waar ik mee gewerkt hebt zijn stuk voor stuk professionals met ieder een eigen specialiteit. Gedurende de Learning Track Effectief en Bewust Leiderschap heb ik mogen ervaren hoe zij in enkele maanden tijd verbluffende resultaten weten te boeken bij hun cursisten als het gaat om persoonlijke groei door middel van zelfbewustwording. Hun aanpak is messcherp, confronterend, soms pijnlijk maar vooral bijzonder effectief. De... Lees verder »

Eric van Hall

Eigenaar Mediaweb

Jasper heeft voor Mediaweb een maatwerk teamcoaching verzorgd van 5 dagdelen en een afrondingsgesprek met de directie. De coaching van Jasper was een grote steun in de rug tijdens ons veranderproces van een vakgericht 'vriendenclubje' naar een professionele, doel- en klantgerichte serviceorganisatie. De communicatie en samenwerking tussen de teamleden is sterk verbeterd. De inzichten in onze eigen en elkaars competenties en... Lees verder »

Gerwin Hoogendoorn

Entrepreneur / Co-founder and ceo of senzº umbrellas

“intake coaching Jasper” 11:30 Het intake gesprek met Jasper herinner ik me als de dag van gister. Jasper maakte in korte tijd (11:40) mijn eigen spel inzichtelijk, niet door het me te vertellen, maar door het mij te laten ervaren, geloof me daar was wat vuurwerk voor nodig! Jasper onderscheidt zich van andere coaches door niet op de inhoud te coachen, maar op het kernproces van de coachee. Als man van de inhoud zat ik regelmatig... Lees verder »

Leon van IJzerloo

Directeur

Begin 2015 zijn wij bij Garfield Aluminium een traject gestart om de wijze van samenwerking en de communicatie op de werkvloer te verbeteren. Na enkele intake gesprekken heeft Inzicht voor ons een maatwerktraject opgesteld waaronder de training 'Emotionaliteit versus Professionaliteit' op de werkvloer, managementteam ontwikkeling, teamcoaching en coaching on the job. Vanaf de eerste minuut heeft Jasper ons weten te raken. We zijn op... Lees verder »