Wendy Westerveld

Na jaren in verschillende takken van onder andere de gezondheidszorg te hebben gewerkt, besloot Wendy dat het tijd werd voor een persoonlijke en professionele doorontwikkeling. Met name de focus op bewustwording en de verdieping in persoonlijk leiderschap en kernemoties heeft gemaakt dat Wendy de keuze heeft gemaakt om dit binnen Inzicht te willen doen. Na diverse (coach)opleidingen en differentiaties te hebben gevolgd en de Inzicht-methodiek eigen gemaakt te hebben is zij parttime als coach voor Inzicht gaan werken.

De kennis en ervaring die Wendy reeds heeft opgedaan in het coachvak hebben haar gemaakt tot de coach die zij nu is. Met haar nuchterheid en gevoel voor humor is zij in staat om mensen een spiegel voor te houden, voelt ze van nature mensen aan en is ze proactief in staat de coachee in contact te brengen met zijn of haar kern. Haar werkervaring in zowel binnen- als buitenland heeft er voor gezorgd dat ze makkelijk professionele alsook persoonlijke systemen kan doorgronden en zichtbaar kan maken waar behoeftes en uitdagingen liggen voor medewerkers en organisaties.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Wendy Westerveld:

Willem de Vries

IT Servicemanager

De coachopleiding is een geweldige reis geweest. De opleiding is vooral een verrijking, een bron van inspiratie. Ik kan van tevoren bedenken hoe ik wil werken of hoe ik wil zijn als coach, ik kan van tevoren bedenken waar ik mij op richt en wat voor coach ik denk te zijn. Niets is minder waar, het vergt onder andere ontwikkeling op bewustwording, kern-emoties en op zelfsturing. Door hier tijdens de opleiding voortdurend aan te werken,... Lees verder »

Jeroen Rolvink

Accountant

Vanaf begin juni 2017 tot januari 2018 heb ik samen met Wendy een ontdekkingstocht gemaakt. Een ontdekkingstocht is het met recht omdat de route verliep ver van de voor mij bekende paden. Met veel geduld heeft Wendy me bij de hand genomen. Geduld is nodig geweest om mij, zo ver afgedwaald eigen gevoel, terug te leiden naar mezelf. Moeilijk, pijnlijk soms, emotioneel en leerzaam. Mooie momenten als je het inzicht krijgt maar het ook vooral... Lees verder »

Joyce Leusveld

Coördinator marketingcommunicatie

Als mensen aan mij vragen hoe ik mijn opleiding tot professioneel coach heb ervaren, dan geef ik aan dat het een leuke, bijzondere, confronterende en intensieve ontdekkingsreis is geweest. Een reis waarin in mijzelf op 36-jarige leeftijd beter heb leren kennen.  Hoe bijzonder is dat! De docenten van Inzicht en ook de andere coaches in opleiding hebben o.a. door te luisteren, te spiegelen, te confronteren, te supporteren mij... Lees verder »

Jeffrey Zwinkels

Professioneel coach

Mijn eerste ervaringen met Inzicht deed ik op toen ik in mijn werk met een door Inzicht opgeleid coach aan de slag ging met bewustwording van mijn gedrag, houding en communicatie. Confronterend en tegelijkertijd enorm boeiend. Zo boeiend zelfs dat ik er mijn werk van wilde maken. In eerste instantie koos ik voor een coachopleiding elders, maar wist dat er een moment zou komen dat ik me alsnog zou melden bij Inzicht. Dat moment kwam vorig... Lees verder »

Wouter Keus

Informatie manager

Wendy heeft mij op de juiste momenten een spiegel voorgehouden. Door helder te maken waar ik vastliep, wist ze mij bewust te maken wat mij belemmerde om een andere koers te gaan varen. Op het moment best confronterend maar achteraf precies datgene wat ik nodig had om op gevoelsniveau een stap voorwaarts te maken, waarvoor dank! Lees verder »

Petra Remmelzwaal

Teamleider facilitaire diensten

Rond oktober 2018 bereikte ik het eind van een coachtraject bij Inzicht, als het gevolg van een uitdagende situatie op mijn werk. Door de wijze van coaching van Wendy Westerveld ontstond er een interesse bij mij voor het coachvak. Dus begon ik in maart 2019 de opleiding tot professioneel coach en heb deze in januari 2020 succesvol afgerond.  Naast dat deze opleiding mij heeft ontwikkeld om professioneel te kunnen coachen,... Lees verder »

Lidewij ten Kate

Docent

Toen ik startte met het zoeken naar een coach opleiding had ik twee uitgangspunten: mijzelf beter leren kennen voor persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met coaching en de verschillende “coachstijlen” . Met als doel coaching in mijn klas of bij projecten. De keuze voor Inzicht was voor mij gebaseerd op het feit dat het voor mij een allround opleiding is met de mogelijkheid om daarna aan te sluiten bij de NOBCO. Allround door... Lees verder »

Frank van Enckevort

Procurement Professional

In februari 2017 ben ik gestart met de Post Hbo coachopleiding. De opleiding heeft voor de nodige verwarring gezorgd. Vanuit deze verwarring ben ik vervolgens in staat gesteld om te gaan leren. Ik ben bewust geworden van mijn eigen patronen. Heb mogen ervaren welk gedrag ik op momenten in zet en welk effect dit heeft. Maar belangrijker nog, ik kan steeds beter zien waar mijn gedachten en van daaruit handelen vandaan komt. Ik leer mijn eigen... Lees verder »

Esther Jonker

Schulddienstverlener

In september 2017 ben ik gestart met de opleiding bij Inzicht. Sinds 15 jaar ben ik werkzaam in de Schulddienstverlening. Dit vak richt zich de laatste jaren steeds meer op de mens die met de complexiteit van schuldenproblematiek om moet gaan in plaats van te richten op de instrumenten om het probleem te op te lossen. In deze opleiding heb ik geleerd wat het belang is van zelfreflectie. Door mijn eigen processen beter te begrijpen, kan ik de... Lees verder »

Rodney Pikaar

Eigenaar easyZZP

Hoewel ik erg sceptisch ben als het gaat om mensen die zichzelf coach noemen, was mijn eerste ervaring bij Inzicht direct al een echte eyeopener. Sinds een jaar heb ik eens in de maand een coachsessie met Wendy. Zij biedt mij de juiste balans van ruimte en doortastendheid waardoor ik iedere keer weer met mooie, nieuwe inzichten weg rij uit Rotterdam. Ik leer mijzelf steeds beter kennen, wat mij helpt om de volgende stap in mijn... Lees verder »

Danielle van Weert

Teamleider

Ik ben de opleiding gestart in september 2017 vanuit het doel om coach te worden bij mijn huidige werkgever. Ik heb voor Inzicht gekozen vanwege de combinatie van aandacht voor je eigen proces en het aanleren van technieken en vaardigheden. En wat ben ik hier blij mee! Ik ben inderdaad als persoon en als professional enorm gegroeid.  De trainers bij Inzicht hebben heel goed oog voor wat er gebeurt in de groep en bij het individu.... Lees verder »

Petra van Rietschoten

In februari 2017 ben ik gestart met de opleiding Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach bij Inzicht. Na het eerste blok werd voor mij al duidelijk dat mijn eigen processen mij dusdanig in de weg zaten dat mijn traject tijdens deze opleiding, zonder extra persoonlijke coaching, weleens heel erg moeilijk zou kunnen gaan worden. Gedurende mijn coachopleiding ben ik persoonlijk gecoacht door Wendy. Zij weet als geen ander op een... Lees verder »

Wessel Nijholt

Young Professional - projectmedewerker jongeren

Afgelopen april 2019 t/m januari 2020 heb ik de post-HBO Registeropleiding tot Professional coach gevolgd bij Inzicht. Daar heb ik enorm veel geleerd. Over mijzelf, over anderen en over het vak coaching. Van tevoren heb ik kritisch gekeken welke coachopleiding ik wilde volgen, aangezien er velen zijn. Uit die veelvoud van coachopleidingen, heb ik Inzicht gekozen vanwege hun kwaliteit, geaccrediteerde opleiding en persoonlijke insteek. Mijn... Lees verder »

Catherine van Maanen

Consultant

Ik heb een coachtraject gevolgd bij Inzicht met Wendy Westerveld. Zij voelde vanaf het begin feilloos aan wat mijn grens is en heeft mij geholpen beter inzicht te geven op persoonlijk en professioneel vlak. Elk gesprek was confronterend en zeer leerzaam. Ik ben dankbaar voor de nieuwe inzichten en de volgende stap in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Lees verder »