menu

Post-HBO registeropleiding tot Professional Coach geaccrediteerd door het V&VN, NIP en KNGF

Desirée Vreugdenhil
door: Desirée Vreugdenhil
23 juni 2021 2 minuten lezen
De Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach is geaccrediteerd door verschillende beroepsverenigingen waaronder het V&VN, NIP en het KNGF. Dit betekent dat naast de schoolleiders PO en VO, nu ook zorgprofessionals, lichaamsgericht werkende psychologen en fysiotherapeuten door het volgen van de coachopleiding kunnen voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan herregistratie.


Over de opleiding

Volgens onze deelnemers is de opleiding 'life-changing' vanwege de hoge mate van zowel persoonlijke als professionele bewustwording en groei. In het eerste deel van de coachopleiding staat de basis van coaching centraal: wie ben jij als persoon (en als professional) en wat maakt dat je doet wat je doet? Onder andere grondhouding, pro-activiteit, actie- en reactiepatronen en copingstrategieën komen aan bod.

In het tweede deel van de opleiding wordt een breed scala aan methodieken en technieken aangeboden en zoeken we de verdieping op competenties en vaardigheden. Het ontwikkelen van o.a. een hogere mate van bewustzijn, zelfsturend vermogen en persoonlijk en professioneel leiderschap zijn essentiële onderdelen. 


Herregistratiepunten:


Wanneer je aangesloten bent bij één van deze organisaties en je meer wilt weten over het behalen van permanente educatie punten, kun je contact opnemen via 071 889 17 35 of info@inzicht.nl. Staat jouw organisatie hier niet bij? Laat het ons gerust weten.

Post-HBO registeropleiding tot Professional Coach geaccrediteerd door het V&VN, NIP en KNGF

Meer weten over de opleiding?

De coachopleiding is getoetst en erkend door de SPHBO, de NOBCO, het EMCC, het CRKBO en heeft een European Quality Award.

 

Bekijk de opleiding


 

Terug naar overzicht

Gerelateerd

Misschien ook interessant om te lezen