Inzicht in Inzicht

Wie zijn wij

Wie zichzelf kent, kent iedereen!

Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwikkelen, begeleiden en trainen van mensen binnen en buiten organisaties. Wij zijn van mening dat zowel zakelijke als persoonlijke groei en succes begint bij persoonlijk leiderschap.

De ontwikkeling van Inzicht heeft in de afgelopen jaren een vlucht genomen. Vóór de oprichting van onze organisatie hebben wij jarenlang diverse trainingen, cursussen en workshops gevolgd bij grote en kleine, onbekende en gerenommeerde bureaus. Prima trainingen, programma's en thema's, veel gehoord, geleerd en gedaan alleen het gevoel iets te missen bleef en wij wilden meer! Meer diepgang, meer bewustwording, meer effectieve persoonlijke groei.

Inmiddels zelf gediplomeerd trainers en coaches en voorzien van de nodige (levens)ervaring, ook in het coachen en het geven van trainingen bij toenmalige werkgevers, besloten we om een werkwijze vanuit ons eigen inzicht te ontwikkelen. Trainen, opleiden en coachen met veel meer persoonlijke diepgang en bewustwording. En zo ontstond Inzicht, bewust persoonlijke groei, een enthousiaste organisatie die haar deuren opende in 2005.

Wat begon met het geven van een cursus ‘Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording’ werd al snel uitgebreid met individuele en zakelijke coaching, communicatietrainingen, workshops, leiderschapstrajecten, onze erkende Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach en diverse masterclasses voor professionele coaches.

De Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach wordt al ruim 9 jaar met een gemiddelde van 9,1 gewaardeerd door de deelnemers, is getoetst en erkend door het SPHBO (Stichting Post Hoger BeroepsOnderwijs), de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches), het EMCC (European Mentoring & Coaching Council), het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) én is als één van de eerste opleidingen in Nederland met een European Quality Award geaccrediteerd. Kwaliteit boven kwantiteit en dat geldt voor al onze diensten.

Met een enthousiast en professioneel team werken wij met een ruime klantenkring die nog dagelijks groeit. De vele positieve reacties van de deelnemers en het zichtbare en voelbare effect van onze manier van werken heeft geleid tot een continue groei van onze organisatie. Jaarlijks verzorgen wij meerdere masterclasses en Post-HBO opleidingen tot Professional Coach, begeleiden wij deelnemers naar bewust persoonlijke groei binnen diverse maatwerktrajecten, verzorgen en begeleiden wij binnen organisaties cultuur- en transitietrajecten en coachen wij een brede klantenkring, zowel particulier als zakelijk.

Wij werken vanuit drie locaties, Rotterdam, Noordwijk aan Zee en Arnhem. Uiteraard staan wij je graag te woord wanneer je vragen hebt of informatie wilt, onze gegevens vind je onder kopje contact.