menu

Inzicht inspiratiedag 16 juni

Desirée Vreugdenhil
door: Desirée Vreugdenhil
03 juni 2022 3 minuten lezen
Op 16 juni is kinderpsychiater en master familietherapeut Maurizio Andolfi te gast bij Inzicht. Maurizio Andolfi is wereldwijd een inspirator op het gebied van systemisch en gezinsgericht werken. Wij kijken enorm uit naar deze dag waarin hij live zijn ervaringen deelt.

Systeemgericht werken met Maurizio Andolfi

Maurizio Andolfi deelt zijn inzichten in systeemtherapie op basis van zijn jarenlange ervaring als gezinstherapeut.

Thema's inspiratiedag:

  • Een gezin van ontwrichting naar verbinding
  • De zoektocht en begeleiding van een samengesteld gezin
  • Toepassing in de praktijk en delen casuïstiek

Deze inspiratiedag vindt plaats op onze coach- en opleidingslocatie in Rotterdam. We starten deze dag om 10:00 uur en eindigen rond 16:00 uur. Deelname aan deze dag kost €295,- exclusief BTW, is inclusief drankjes en een lunch. Klik hier om je aan te melden voor de inspiratiedag
 

Over Maurizio Andolfi

Maurizio Andolfi was vele jaren hoogleraar psychologie aan de La Sapienza-universiteit van Rome. Hij is directeur van de Accademia di Psicoterapia Familiare in Rome en hoofdredacteur van het Italiaanse tijdschrift voor gezinstherapie: Terapia Familiare. In 1999 was hij de winnaar van een American Association of Marital & Family Therapy-prijs voor zijn speciale bijdrage aan huwelijks- en gezinstherapie. Hij was de oprichter en voorzitter van de Silvano Andolfi Foundation, medeoprichter van de European Family Therapy Association en voormalig voorzitter van de Italian Family Therapy Society. Inmiddels woont Andolfi in Perth (Australië) waar hij Professor in Residence van de William Street Family Therapy Centre is.

Vragen of meer weten?
Laat het ons weten via info@inzicht.nl of neem contact op via 071 889 17 35.
 

Terug naar overzicht

Gerelateerd

Misschien ook interessant om te lezen