menu

Inzicht locatie

Inzicht coach in Rotterdam


Coaching in Rotterdam
Onze coach- en opleidingslocatie bevindt zich in het hart van Rotterdam op de Westblaak, vlak achter de Witte de Withstraat. Met een waanzinnig uitzicht over Rotterdam kun je onbezorgd aan de slag met jouw ontwikkeling tijdens professionele of persoonlijke coaching, een opleiding, masterclass en/of een maatwerk organisatie ontwikkeltraject.

Een prettige omgeving voor persoonlijke en professionele groei
De locatie in Rotterdam kent een fijne leeromgeving en is voorzien van prettige faciliteiten. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke coaching en begeleiding, hoorcolleges en groepstrainingen. Voor meer informatie over coaching, één onze opleidingen, maatwerk ontwikkeltrajecten óf voor het inplannen van een kennismakingsgesprek, kun je contact opnemen via onderstaand formulier.
 

Meer over coaching Rotterdam  Bekijk de opleidingen
 

Coach- en opleidingslocatie Rotterdam

Westblaak 180, verdieping 9
3012 KN Rotterdam
T: 071 889 17 35
info@inzicht.nl
Bereken de route

 

 

 

Kennismaken?


Ondanks alle zorg waarmee wij deze website gemaakt hebben, blijft het echter tekst. Wij kunnen ons voorstellen dat je `er meer gevoel bij wilt krijgen` en meer informatie of advies nodig hebt. Je kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen, jouw vraag stellen of een kennismaking inplannen. Daarnaast zijn wij bereikbaar op 071 889 17 35 en via info@inzicht.nl.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.