menu

Interesse in een opleiding?

Op 11 juli vertellen we je meer tijdens de online open avond!
Aanmelden

Post-HBO opleidingen en Masterclasses

Een opleiding bij Inzicht kenmerkt zich door de combinatie van een brede basis op vakinhoud en een hoog niveau op diepgang en bewustwording. Door intensieve begeleiding leer je de theorieën niet alleen op vakinhoud te begrijpen maar ook daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Een waardevol proces voor als je opzoek bent naar verdieping op zowel IQ (cognitief), EQ (emotioneel) en BQ (bewustzijnsniveau), specialisatie, persoonlijke én professionele groei. 
 

Post-HBO opleidingen Overzicht masterclasses

De Post-HBO opleidingen van Inzicht:

Life Changing

Ontwikkelen op Post-HBO niveau

Ben jij toe aan verdieping en wil jij jezelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen door middel van een erkende en professionele (vervolg)opleiding?

Dan zijn de erkende Post-HBO registeropleidingen mogelijk iets voor jou.
Je kunt je bij ons ontwikkelen tot Professional Coach, Life Coach of Gezinscoach. Maar ook tot Coachend Leidinggevende, Teamcoach en Executive Coach.

Wil je meer informatie over deze opleidingen of heb je vragen? Neem dan gerust contact op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek op één van onze opleidingslocaties in Rotterdam of Noordwijk aan Zee.
 

 Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op HBO niveau ontwikkelen bij Inzicht:

  • Erkende en gecertificeerde Post-HBO opleidingen
  • Senior en executive opleiders met +15 jaar ervaring
  • Kleine groepen, persoonlijke feedback, een steile leercurve gegarandeerd

Specialisatie

Masterclasses & Learningtracks

Binnen Inzicht kun je jezelf doorontwikkelen, op een dieper niveau leren coachen of leidinggeven en/of verder specialiseren in het vak. Deze ontwikkeling kun je onder andere doormaken in de daarvoor ontwikkelde masterclasses of learningtracks. 

Het begrijpen en werken met kern-emoties en het in leren gaan op systemische patronen in houding en gedrag zijn essentiële ingrediënten om je te specialiseren als coach. Ook kun je jezelf verder ontwikkelen in het coachen van specifieke doelgroepen zoals kinderen, teams en executives.

Als ondernemer, (startend/hoger)leidinggevende of projectleider kun je jezelf in de learningtracks ontwikkelen en verdiepen op zowel persoonlijk als professioneel leiderschap. 

De Masterclasses en Learningtracks van Inzicht:

  • Zijn een verdieping en specialisatie op post-HBO niveau
  • Kennen een looptijd van 6 tot 9 maanden
  • Staan geregistreerd bij de NOBCO en aan de Masterclass zijn Permanente Educatie punten toegekend
Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap

Wil jij bewust leiderschap ontwikkelen? Met (zelf)vertrouwen en impact leidinggeven, effectief communiceren en werken vanuit verbinding? 

De learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap is ontwikkeld voor ondernemers, (startend/hoger)leidinggevenden, projectleiders en MT's die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van leiderschap.

Het effectief begeleiden van medewerkers naar een hogere mate van taakvolwassenheid en professionaliteit, het beïnvloeden van groepsprocessen en de (integrale) samenwerking staan centraal in deze track. 

Learningtrack Personal Development Entrepreneurs

Ben jij toe aan persoonlijk inzicht en verdieping? Wil jij je bewust worden van je eigen gedrag en het effect hiervan op anderen? En wil jij weten wat jouw innerlijke drijfveren zijn zodat zowel jij zelf als jouw team en de organisatie verder kunnen ontwikkelen?

De learningtrack Personal Development Entrepreneurs is ontwikkeld voor ondernemers die zich persoonlijk en professioneel verder willen ontwikkelen op deze gebieden.

Het effect van deze learningtrack is dat jij als ondernemer beseft dat je een keuze hebt in de mate waarin jij gedrag inzet en de wijze waarop je communiceert. Ook zul je gaan zien waar er ruimte is om vanuit positief gedrag te veranderen en jouw groei betekent één op één de groei van jouw team en de organisatie.

Masterclass Systemisch Coachen

Ben jij toe aan verdieping als coach of professional en wil jij je specialiseren op het vlak van systemisch coachen?

Systemisch coachen is een krachtige techniek die zich uitstekend leent om de systemen rondom een persoon zichtbaar te maken en casuïstiek in korte tijd helder te krijgen. In deze verdiepende masterclass gaan we in op zowel familie-, culturele- als organisatiesystemen.

Aan de Masterclass Systemisch Coachen zijn 48 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Masterclass Coachen op Kernemoties

Wil jij verdieping aanbrengen in jouw coachvaardigheden als professional coach, trainer of coachend leidinggevende?

Veel coachvragen hebben uiteindelijk te maken met een kernemotie. Zelfs een praktische vraag kan zijn oorsprong hierin vinden. Hoe kom je hier achter, hoe wikkel je een vraag af tot op dit niveau en op welke wijze ga je er vervolgens mee aan de slag zodat de cliënt professionele begeleiding krijgt op dit stuk?

Wij zijn van mening dat een coach op het gebied van kernemoties moet blijven ontwikkelen om in staat te zijn zo objectief mogelijk naar de ander te kunnen kijken. Vanuit deze gedachte hebben wij de Masterclass Coachen op Kernemoties geschreven.

Aan deze masterclass zijn 48 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Masterclass Executive Business Coaching

Wil jij jezelf tot executive coach ontwikkelen? Executives op hoog niveau kunnen begeleiden met diverse persoonlijke en professionele vraagstukken? En zoek jij een verdiepende masterclass waarbij je wordt begeleid door professionals op dit vakgebied?

In de Masterclass Executive Business Coaching worden 2 belangrijke coachspecialisaties gecombineerd namelijk executive en business coaching. Executive coaching richt zich op het kunnen maken van effectieve beslissingen en keuzes. Business coaching focust op het realiseren van zakelijke doelstellingen.

Aan deze masterclass zijn 80 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Masterclass Teamcoaching

Wil jij als coach, trainer, ondernemer of leidinggevende het resultaat van een team verbeteren door te werken met de groepsdynamiek? Het ontwikkelproces in gang kunnen zetten, mensen in beweging krijgen of wil jij als teamlid positief kunnen bijdragen aan dit proces? 

Een teamcoach ondersteunt het ontwikkelproces van teams door te kijken naar de belangen van de organisatie, het team en de personen in het team. Hij of zij speelt in op de interactie tussen teamleden en zet bewustwording op diverse niveaus in gang, waardoor onderliggende patronen zichtbaar worden gemaakt. In de masterclass teamcoaching wordt ingegaan op de veelzijdige aspecten van het coachen van startende-, management- en directieteams en leer je hoe jij teams kunt begeleiden naar een effectieve(re) samenwerking. 

Aan deze masterclass zijn 60 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Masterclass Intuïtief Coachen

Wil jij als coach-, trainer of coachend leidinggevende werken vanuit intuïtie en hier meer op leren vertrouwen? Fysieke signalen en energielekken leren herkennen? En kunnen waarnemen met al je zintuigen?

De Masterclass Intuïtief Coachen richt zich op een onderbelicht maar in onze beleving essentieel onderdeel in coaching. Het mentale, vaak het meest belichte, begeleidingsdeel binnen coaching is zeker een wezenlijk onderdeel en beslaat in de regel communicatie, vaardigheden, methoden en kennis. Echter het belangrijkste instrument om een coachtraject echt succesvol uit te kunnen voeren ben jij zelf. Naarmate jij op dit gebied door ontwikkelt, leer je meer op jouw intuïtie te vertrouwen en ben je beter in staat om je te verbinden met- en af te stemmen op de ander.

Aan deze masterclass zijn 48 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Masterclass Traumacoaching

Wil jij je verdiepen en vakinhoudelijk verder specialiseren in traumacoaching? Meer vaardigheid ontwikkelen op het gebied van traumaverwerking? En wil je cliënten effectiever kunnen begeleiden bij o.a. een acute stressstoornis en/of PTSS?

In de Masterclass Traumacoaching wordt aandacht besteed aan zowel enkelvoudige, meervoudige als complexe trauma's. Je doet kennis en ervaring op met betrekking tot verschillende thema's, een aantal moderne methoden en technieken en je leert op welke wijze je cliënten effectiever kunt begeleiden bij traumaverwerking op zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal niveau.

Aan deze masterclass zijn 60 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Masterclass Kindercoaching

Wil jij jezelf verder ontwikkelen tot kindercoach of begeleid jij kinderen en ben je toe aan verdieping en specialisatie op dit vakgebied?

Het ondersteunen van kinderen in hun sociaal emotionele ontwikkeling is een bijzondere specialisatie binnen coaching. Op jonge leeftijd worden kinderen gevormd door ervaringen die een effect hebben op de vorming van hun blauwdruk.

Het helpen ontwikkelen van zelfbewustzijn op jonge leeftijd is een krachtige investering voor de rest van iemands leven en staat centraal in de Masterclass tot Kindercoach.

Aan deze masterclass zijn 48 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Heb je al een coachopleiding elders gevolgd?
Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek om in te stromen in een van de verdiepende masterclasses.

Overleg de instroom mogelijkheden

Inzicht trainers en opleiders

Ons team bestaat uit senior en executive coaches met jarenlange ervaring in het werkveld, een breed scala aan coachtechnieken, vakinhoudelijke competenties en de nodige levenservaring. Wij hebben 1 doel, zoveel mogelijk mensen begeleiden in persoonlijke én professionele groei door middel van de ontwikkeling op IQ (cognitief), EQ (emotioneel) en BQ (bewustzijnsniveau).

Welke opleiding past bij jou?
Het kiezen van een opleiding, masterclass en/of learningtrack is persoonlijk en afhankelijk van diverse factoren zoals jouw leerdoelen, de levensfase waarin jij je bevindt en jouw persoonlijke behoeften. 

Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt geadviseerd bij deze keuze. Bij vragen of voor persoonlijk advies kun je dan ook altijd contact opnemen en/of een intakegesprek inplannen met een van onze opleiders.

Advies aanvragen

Inzicht

Opleidingsagenda

Online open avond
29 augustus 2024 / Online
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach
20 september 2024 / Rotterdam
Coachopleiding en EIA-certificering (NOBCO/EMCC)
20 september 2024 / Rotterdam

Een prettige leeromgeving

Een opleiding, masterclass of learningtrack bij Inzicht kenmerkt zich door een prettige leeromgeving. Dit betekent een warm en open ontvangst en voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling.  

Verzorgd ontwikkelen

  • Het lesmateriaal ontvang je bij aanvang van de opleiding, masterclass of learningtrack
  • Op iedere opleidingsdag wordt een uitgebreide en gezonde lunch verzorgd
  • Er kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van de koffie en thee faciliteiten en er staan gezonde en lekkere snacks klaar
  • Je werkt vanuit een overzichtelijke digitale leeromgeving 

Rotterdam & Noordwijk aan Zee
Onze opleidingslocaties bevinden zich in Rotterdam, midden in het bruisende hart van de stad en in Noordwijk aan Zee, op drie minuten loopafstand van het strand.

Bekijk de locaties en faciliteiten

Persoonlijke

Impact en ervaringen

Kennismaken?


Ondanks alle zorg waarmee wij deze website gemaakt hebben, blijft het echter tekst. Wij kunnen ons voorstellen dat je `er meer gevoel bij wilt krijgen` en meer informatie of advies nodig hebt. Je kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen, jouw vraag stellen of een kennismaking inplannen. Daarnaast zijn wij bereikbaar op 071 889 17 35 en via info@inzicht.nl.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.