menu
Supervisie bij Inzicht

Supervisie voor coaches


Coaching vereist een hoge mate van zelfkennis en zelfmanagement omdat het essentieel is om eigen ervaringen, projecties en overdracht te kunnen scheiden in gesprekken en gericht te blijven op de coachee. Om dit niveau te bereiken, werkt een coach wat ons betreft voortdurend aan zijn eigen ontwikkeling, zowel individueel als in groepsverband, o.a. onder supervisie van een supervisor. 

Supervisie bij Inzicht
Inzicht stimuleert de professionele ontwikkeling van coaches binnen Nederland. Als coach kun je bij ons terecht voor individuele supervisie. Het doel van supervisie is o.a. het verder ontwikkelen van individuen op het zelfsturend vermogen en het creëren van nieuwe inzichten op ingebrachte werkvragen.

Supervisie is een vorm van begeleiding die zorgt voor een effectieve impuls op de drie essentiële niveaus van leren IQ (cognitief), EQ (emotioneel) en BQ (bewustzijn) waarbij er, naast aandacht voor het inhoudelijke gedeelte, door de supervisor verdieping wordt aangebracht op het persoonlijke element ter bevordering van zelfreflectie, zelfsturing, zelfmanagement. De supervisoren van Inzicht zijn aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en beschikken zowel over een ESIA accreditatie erkend door EMCC Global (European Mentor & Coaching Counsil) als een Solution Focussed accreditatie.

 

Over

Supervisie bij Inzicht


Beroepsgericht leren onder begeleiding
Supervisie is een effectief instrument voor coaches om individueel of in groepsverband beroepsgericht te leren onder begeleiding van een supervisor. Een direct resultaat van supervisie is dat o.a. de mate van het zelflerende vermogen groeit door te reflecteren op casuïstiek uit jouw coachpraktijk. Wij begeleiden je met het verder ontwikkelen van jouw vermogen om te reflecteren op eigen handelen in de praktijk, het vergroten van zelfbewustwording, zelfmanagement en de mate van zelfsturing. Daarnaast kan er gedurende de supervisie sessie verdieping plaatsvinden op het vlak van methodische kennis en vaardigheden. Aangezien jij als coach zélf het belangrijkste instrument bent, is supervisie een waardevolle investering om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien en jezelf verder te ontwikkelen in het coachvak.

Zowel supervisie als begeleide intervisie zetten wij ook in ten behoeve van interne coachpools binnen organisaties waardoor de kwaliteit van de coaching op niveau blijft en wordt gewaarborgd.

Inzicht

Werkwijze supervisie


Individuele supervisie
De supervisie sessies vinden plaats op één van onze opleidingslocaties in Rotterdam, Noordwijk aan Zee of online. Tijdens deze sessies reflecteer je met een supervisor van Inzicht op o.a. casuïstiek, coachvaardigheden en/of patronen die jij in jezelf herkent en waar je in het kader van jouw professionele ontwikkeling in wilt groeien. Samen met de supervisor wordt gekeken naar het verbreden van jouw gezichtsveld door middel van nieuwe invalshoeken en perspectieven. Zelfreflectie, bewustwording, zelfsturing en persoonlijk leiderschap staan centraal in deze sessies. 


Ontwikkelen op jouw vraagstuk
Onze werkwijze creëert bewust persoonlijke groei en bevordert gezonde, effectieve groei in de mate van functioneren, reflecteren, communicatie en professionaliteit in de beroepspraktijk. Naar aanleiding van het door jou ingebrachte vraagstuk gericht op casuïstiek en/of jouw ontwikkeling als professional, wordt het supervisie proces vormgegeven. Daarnaast zijn wij tevens gericht op het vergroten van intrinsieke ontwikkeling op de drie essentiële niveaus van leren: IQ (cognitief), EQ (emotioneel) en BQ (bewustzijnsniveau) aangezien deze wat ons betreft met elkaar verbonden zijn. 


Startgesprek en advies op maat
Supervisie begint binnen Inzicht met een startgesprek met één van onze supervisoren. Tijdens dit gesprek wordt er, naast kennismaken met elkaar en het bespreken van de werkwijze, dieper ingegaan op jouw ontwikkelwensen. In dit gesprek ontvang je meer informatie over hoe het vervolg eruit ziet en indien gewenst een offerte op maat. Graag geven we je specifieke informatie, neem hiervoor contact met ons op via info@inzicht.nl of bel 071 889 17 35.
 

Ervaren

Professionele begeleiding


Inzicht coaches en supervisoren
Inzicht coaches en supervisoren zijn werkzaam op senior of executive niveau en hebben jarenlange ervaring in het werkveld, beheersen een breed scala aan technieken en vakinhoudelijke competenties en hebben de nodige levenservaring. Daarnaast zijn zij aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches), beschikken over zowel een ESIA accreditatie erkend door EMCC Global (European Mentor & Coaching Counsil) als een Solution Focussed accreditatie en werken volgens de Internationale Ethische Code.  

Een Inzicht supervisor ondersteunt, prikkelt, confronteert, relativeert en ordent waar nodig op een authentieke en respectvolle manier. Daarnaast is werken aan professionele groei ook gewoon leuk om te doen, daarom vinden wij humor en ontspanning in de sessies minstens zo belangrijk als het bereiken van doelen en de mate van diepgang. Op onze teampagina kun je alvast kennis maken met het team van Inzicht. 


Supervisie tijdens het EIA-accreditatie proces
Wanneer je als coach opgaat voor een EIA-accreditatie of een verlenging hiervan binnen de beroepsgroep NOBCO/EMCC is het voeren van supervisie onder begeleiding van een supervisor een verplicht onderdeel. De supervisie sessies die je binnen Inzicht voert kunnen worden meegenomen in jouw EIA-portfolio. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Locatie

Op locatie bij Inzicht


De supervisiesessies kunnen zowel op een van onze locaties in Rotterdam of Noordwijk aan Zee als online plaatsvinden. Dit is afhankelijk van jouw ontwikkelwensen, deze zullen worden besproken tijdens het startgesprek.

 

Meer weten?

Contact en aanmelden


Neem contact op voor meer informatie met betrekking tot supervisie. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier waarna één van onze supervisoren contact met je zal opnemen. Je kunt ons ook bereiken via 071 889 17 35 of info@inzicht.nl.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen en te verzenden. Binnen drie werkdagen ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving en de eerste informatie.

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

Factuurgegevens

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.