menu
  • Als ik anders kijk,
  • Denk ik anders
  • Voel ik anders
  • Gebruik ik mijn kwaliteiten anders
  • Communiceer ik anders
  • Verander ik mijn houding en gedrag
  • En verandert mijn omgeving met mij mee!

Onze visie

Bewust, persoonlijke groei


Wij zijn ervan overtuigd dat de enige effectieve manier om de wereld een stukje mooier te maken, bewust persoonlijke groei is. Persoonlijke groei begint in onze beleving bij bewustwording, wat inhoudt dat je jezelf ontwikkelt vanuit de intrinsieke behoefte om tot het volle besef te komen wie jíj bent en wat bij jou past. Waarin je jouw behoeften zelf weet te vervullen en jouw vaardigheden en capaciteiten in kunt zetten toegespitst op kansen en mogelijkheden binnen jouw context.

Wanneer je hiertoe in staat bent pak je vanuit verantwoordelijkheid de regie over jezelf, maak je bewuste keuzes vanuit jouw cirkel van invloed, handel je vanuit persoonlijk leiderschap én ontwikkel je op zowel IQ (cognitief) EQ (emotioneel), en BQ (bewustzijnsniveau).

Om deze reden begeleiden wij onze klanten via persoonlijke bewustwording naar persoonlijke groei. Wij doen dit met een geweldig team van enthousiaste professionals. Proactiviteit, eigen verantwoordelijkheid en de wens om te ontwikkelen zijn hierbij essentiële drijfveren van ons en van onze klanten.


  Kennismaken Ontmoet ons team

Inzicht

Effectief en duurzaam

Hoe wij werken

Wij benaderen ieder vraagstuk vanuit de kern van dat wat er speelt en beperken ons niet tot symptoombestrijding. Hierdoor komen we snel tot de essentie en bieden wij de mogelijkheid om vanuit ik-kracht en persoonlijk leiderschap intrinsiek en duurzaam te ontwikkelen. 

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij onze klanten zien maar niet ontzien met als effect dat men beseft dat zij een keuze hebben in de mate waarin zij gedrag inzetten en de wijze waarop zij hun dagelijkse realiteit ervaren. Onze klanten gaan zien waar de ruimte ligt om vanuit positiviteit (verder) te ontwikkelen.

Wij begeleiden de gewenste ontwikkeling vanuit diepgang en reiken praktische handvatten aan waardoor concrete stappen genomen kunnen worden en resultaten op zowel korte, middellange als lange termijn worden behaald.

Ervaringen met Inzicht

Onze diensten worden gemiddeld gewaardeerd met een 9+ en de meest ontvangen feedback is dat onze aanpak 'life-changing' is, positief confronterend kan zijn en daadwerkelijk voor de gewenste verandering en groei zorgt binnen zowel de persoonlijke als professionele context. 
 

Lees de ervaringen met Inzicht