menu
Organisatie coaching met Inzicht

Zakelijke Coachtrajecten


Voelbare, zichtbare en duurzame ontwikkeling op drie niveaus
Zakelijke coaching bij Inzicht betekent ontwikkeling op zowel denkniveau (IQ), emotioneel niveau (EQ) als op bewustzijnsniveau (BQ). Bij de ontwikkeling op IQ gaan we aan de slag met het vraagstuk en concrete doelen. Waar wil je naartoe, wat zijn je mogelijkheden en op welke wijze kun je hier praktisch invulling aan geven? Bij de ontwikkeling op EQ werken we met de emoties die je ervaart en/of belemmeren en op welke wijze je hier middels zelfmanagement en zelfsturing mee om wilt gaan. 

De ontwikkeling op BQ (bewustzijnsniveau) is essentieel bij succesvolle verandering met voelbare en zichtbare resultaten. Het ligt aan de basis van het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw gedrag en zorgt ervoor dat je beseft dat je altijd een keuze hebt vanuit jouw cirkel van invloed waardoor je in staat bent om concrete stappen te nemen en invulling te geven aan jouw behoefte.

 

Coaching

Individuele, MT en teamontwikkeling


Wij begeleiden zakelijke trajecten op individueel, team en MT niveau op zowel persoonlijke als professionele vraagstukken. Op onderstaande pagina's vind je meer informatie betreffende: 
 

 

Inzicht

Onze werkwijze


Intakegesprek en advies op maat
Een coachtraject start met een intakegesprek op één van onze locaties in Rotterdam, Noordwijk aan Zee, Utrecht of Amsterdam, met één van onze senior of executive coaches. Tijdens dit gesprek wordt er, naast kennismaken met elkaar en het bespreken van onze werkwijze, dieper ingegaan op de coachvraag en de eventuele vraag onder deze vraag. Ook krijg je direct handvatten mee om aan de slag te gaan.

Daarnaast ontvang je een advies over hoe een vervolg eruit kan gaan zien en een offerte op maat. In principe is de coach die het intakegesprek voert ook degene die een eventueel traject begeleidt, echter mocht er een reden zijn om een andere collega in te zetten (bijvoorbeeld door een specifieke expertise) zal de coach dit adviseren. Graag geven we je specifieke informatie. Neem hiervoor contact met ons op via het onderstaande formulier of bel 071 889 17 35.

 

Ervaren

Inzicht coaches


Senior en executive professionals 
Alle Inzicht coaches zijn werkzaam op senior of executive niveau en hebben jarenlange ervaring in het werkveld, een breed scala aan coachtechnieken en vakinhoudelijke competenties en de nodige levenservaring. Daarnaast zijn onze coaches aangesloten bij en geaccrediteerd door onder andere de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring & Coaching Council) en werken wij volgens de Internationale Ethische Code

Een Inzicht coach ondersteunt, prikkelt, confronteert, relativeert en ordent waar nodig op een authentieke en respectvolle manier. Daarnaast is werken aan jezelf ook gewoon leuk om te doen, daarom vinden wij humor en ontspanning in het gesprek minstens zo belangrijk als het bereiken van doelen en de mate van diepgang. Op onze teampagina kun je alvast kennis maken met het team van Inzicht. 


 

Zakelijke

Ervaringen
 

Meer weten?

Contact


Neem contact op voor meer informatie over Zakelijke Coachtrajecten. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaand formulier waarna één van onze coaches contact met je zal opnemen. Je kunt ons ook bereiken via info@inzicht.nl of 071 889 17 35.

 

Tip!

Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit op de werkvloer

Wil je als team of organisatie een hogere mate van professionaliteit creëren in de samenwerking? In deze teamtraining wordt inzichtelijk gemaakt wat het verschil is tussen emotionaliteit en professionaliteit in houding, gedrag en communicatie wat resulteert in een meer verantwoordelijke, proactieve en taakvolwassen samenwerking op de werkvloer.
 

Bekijk de training

 

Interessant voor jouw organisatie?

Je kunt contact met ons opnemen door het formulier in te vullen en te verzenden. Binnen drie werkdagen zullen wij contact met je opnemen.

Jouw gegevens

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.