menu

Team Inzicht

Enthousiast, ervaren en deskundig


Ons team bestaat uit senior en executive coaches met jarenlange ervaring in het werkveld, een breed scala aan (coach)technieken, vakinhoudelijke competenties en de nodige levenservaring. We kiezen ervoor om op een persoonlijke, diepgaande en effectieve manier te coachen en trainen.

Om op deze manier te kunnen werken vraagt dit van ons als team een hoge mate van zelfreflectie waardoor zelfkennis blijft groeien, we beter in staat zijn om zelfsturing in te zetten met als resultaat een hoger bewustzijnsniveau. Hierdoor blijven onze trainingen, opleidingen en coaching van hoge kwaliteit en afgestemd op de ontwikkelbehoefte van de klant. 

  • Desirée
  • Jasper
  • Yvon
  • Wendy
  • Jaap
  • Cor
  • Babette
  • Quinty
  • Patricia
  • Eveline
Desirée Vreugdenhil

Desirée Vreugdenhil

Desirée is de grondlegger van Inzicht en staat bekend om haar effectieve, diepgaande en betrokken wijze van coachen van zowel personen, groepen en teams als MT’s. Met een gespecialiseerde achtergrond in neurologische gedragswetenschappen en psychologie én haar ervaringen als ondernemer, heeft zij altijd oog voor de mens in verandering en weet zij vanuit een hoge mate van verbinding de ander mee te nemen in de gewenste verandering op zowel cognitief als emotioneel vlak. 

De wereld wordt volgens Desirée een stukje mooier wanneer mensen groeien tot het punt dat zij zich bewust zijn van hun eigen potentieel en dit daadwerkelijk kunnen toepassen in hun dagelijkse leven. Vanuit deze visie besloot zij in 2005 om Inzicht op te richten, een coach- en opleidingsinstituut voor bewust persoonlijke groei. 

Met haar visie op bewustwording in combinatie met persoonlijk en professioneel leiderschap is zij voor veel mensen een inspiratiebron op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en maakt zij zichtbaar dat door te ontwikkelen op persoonlijk leiderschap, professionele groei een logisch gevolg is. 
Jasper Vreugdenhil

Jasper Vreugdenhil

Jasper is een inspirator, motivator en provocateur op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, professioneel leiderschap en ondernemerschap. Als mede-eigenaar van Inzicht volgt hij zijn pad om mensen een effectieve focus te laten ontwikkelen op zowel persoonlijke bewustwording als persoonlijk en professioneel leiderschap.

Jasper weet de kern van een persoon en/of situatie binnen een korte tijd te analyseren, visueel te maken én te vertalen in concrete groeimogelijkheden. Zijn aanpak hierin is direct, bijzonder effectief en altijd gericht op het positieve potentieel van de ander.

Het begeleiden van executives, ondernemers, MT’s en organisaties in binnen- en buitenland behoort tot zijn expertise. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen vanuit de visie van Inzicht op het gebied van bewustwording, persoonlijke en professionele groei.
Yvon Harreman

Yvon Harreman

Yvon is senior coach en opleider binnen Inzicht. Met haar jarenlange ervaring als leidinggevende binnen de politie begeleidt zij binnen Inzicht professionals, teams en MT’s op een effectieve wijze in het realiseren van persoonlijke en professionele groei.

Haar kracht zit in het maken van verbinding met en het motiveren van zowel individuen als medewerkers en/of teams op verschillende niveaus binnen organisaties zodat zij de gewenste verandering kunnen realiseren. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het werken met (management)teams met verstoringen in de samenwerking en/of communicatie en behoren leiderschapsvraagstukken tot haar expertise.

Yvon weet vanuit verbinding tot de kern te komen van een vraagstuk en biedt hierin concrete begeleiding en praktische handvatten. Het aanvoelen van wat een ander nodig heeft, open communicatie, gevoel voor humor in combinatie met een gezonde dosis nuchterheid maken van Yvon een veelgevraagde coach.
Wendy Westerveld

Wendy Westerveld

Wendy is, voordat zij bij Inzicht kwam werken, jarenlang werkzaam geweest in de zorg en psychiatrie in zowel binnen- als buitenland. Haar ervaring op het gebied van gedragswetenschappen zorgt ervoor dat ze zowel persoonlijke als professionele systemen inzichtelijk kan maken en behoeften en uitdagingen op een eenvoudige wijze kan vertalen naar concrete en praktische handvatten.

Binnen Inzicht is Wendy senior coach en begeleidt zij o.a. individuen op persoonlijke en emotionele vraagstukken. Daarnaast is zij gespecialiseerd in bewustwordings- en ontwikkeltrajecten voor teams en leidinggevenden in specifieke branches zoals het onderwijs en de zorg.

Door haar nuchterheid en gevoel voor humor is zij in staat om mensen een spiegel voor te houden en proactief de coachee in contact te brengen met zijn of haar kern waardoor persoonlijke groei kan worden gerealiseerd.
Jaap de Knegt

Jaap de Knegt

Jaap is binnen Inzicht senior coach en trainer. Met zijn jarenlange ervaring als ingenieur en projectleider heeft hij een heldere kijk op hoe je als mens en professional succesvol kunt zijn binnen o.a. het technische werkveld.

Hij coacht en begeleidt zowel individuen als diverse ontwikkeltrajecten binnen zowel profit- als non-profit organisaties. Daarnaast begeleidt hij professionaliserings-, teamcoachtrajecten en intervisiesessies binnen zowel ambtelijke als technische organisaties.

Jaap speelt in op de groepsdynamiek en brengt als trainer het proces op gang zodat deelnemers van elkaar kunnen leren. Dit doet hij door te stimuleren, uit te dagen en te confronteren om vervolgens scherp te stellen en concrete afspraken te maken ten behoeve van de gewenste ontwikkeling.
Cor Vreugdenhil

Cor Vreugdenhil

Cor is een autoriteit op het gebied van systemische gezinstherapie, groepspsychotherapie en teamintervisies. Met een bagage van jarenlange ervaring als gezins- en BIG geregistreerd psychotherapeut bij de Bavo, het Riagg en het MolenMann Mental Health, houdt hij zich momenteel bezig met het geven van supervisie aan professionals in het vakgebied, individuele en gezinstherapie en consulten.

Daarnaast geeft hij workshops en lezingen in zowel binnen- en buitenland met als thema's zijn specialisaties; 'Dood, rouw en verlies', 'De persoonlijke bagage van een therapeut als onderdeel van de professionele relatie' en 'Systemisch werken binnen gezinnen en organisaties'.
Babette Kind

Babette Kind

Babette heeft een commerciële achtergrond en is in de afgelopen jaren werkzaam geweest binnen projectmatige marketingfuncties bij diverse grote en kleine bedrijven. Vanuit de behoefte om het werkplezier en het welzijn op de werkvloer te bevorderen, startte zij met het geven van trainingen en workshops binnen bedrijven.

Als coach begeleidt Babette zowel individuele als zakelijke klanten op effectieve wijze naar persoonlijke en professionele groei. Ze werkt rustig en doelgericht en combineert haar ervaring uit o.a. het werkveld met praktische handvatten, humor, nieuwsgierigheid en biedt waar nodig concrete begeleiding.

Naast coach is Babette binnen Inzicht verantwoordelijk voor marketing en communicatie.
Quinty Vreugdenhil

Quinty Vreugdenhil

Quinty is als dochter van.. al vroeg in aanraking gekomen met onderwerpen als bewustwording en persoonlijke groei. Inmiddels volwassen is zij zich verder gaan ontwikkelen op het gebied van marketing, sales, organisatieontwikkeling en het werken met young professionals.

Vanuit haar hospitality/commerciële achtergrond is Quinty gewend om te werken in en aan een organisatie en onderkent zij dat bewustwording daar een grote rol in speelt. Vanuit dit oogpunt is zij commercieel werkzaam binnen Inzicht met daarin als doel de boodschap van Inzicht en de persoonlijke ontwikkeling die onze klanten doormaken over te brengen naar toekomstige klanten. Haar passie voor gastvrijheid en haar wens om de wereld meer bewust te maken komen hierbij goed van pas.

Daarnaast zorgt Quinty ervoor dat de locaties, evenementen en bedrijfsprocessen gastvrij en op een efficiënte wijze zijn ingericht en zal zij zich bezig houden met de ontwikkeling en doorontwikkeling van diensten gericht op de young professionals van de toekomst.
Patricia Zuidhoorn

Patricia Zuidhoorn

Patricia houdt zich bezig met de kenmerkende Inzicht sfeer en uitstraling binnen onze locaties. Zij zorgt er met passie voor dat deze verzorgd zijn en blijven. Het interieur, de bloemen, aankleding, verzorging en de hygiëne zijn bij haar in goede handen. Zo zijn onze klanten verzekerd van een omgeving die alle ruimte biedt voor ontwikkeling en bewust persoonlijke groei. 
Eveline Roseboom

Eveline Roseboom

Eveline is coach en co-trainer binnen Inzicht. Zij begeleidt deelnemers van verschillende opleidingen en masterclasses en houdt zich als coach bezig met persoonlijke en emotionele vraagstukken. Daarnaast begeleidt zij teams tijdens intervisie en organisatie ontwikkeltrajecten.

Eveline is jarenlang werkzaam geweest in de psychiatrie en maatschappelijke zorg. Haar ervaring zorgt ervoor dat zij in staat is gemakkelijk te verbinden op verschillende niveaus. Met haar rustige houding en uitstraling zorgt ze voor een veilige ontwikkelomgeving waarbij ze mensen als geheel ziet, maar niet ontziet.