menu

Starten met een coachtraject?

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij ons op locatie of online.
Plan adviesgesprek

Coaching bij Inzicht

Je hebt de eerste stap gezet! 
Op het moment dat je op deze pagina bent, kan het betekenen dat je toe bent aan verandering of groei. Het kan zijn dat je ergens in vast loopt, spanning ervaart of toe bent aan iets nieuws. Of het nu zakelijk of persoonlijk is, het betekent dat jij je bewust bent van hetgeen je niet meer wilt of juist wél wilt en dat is het startpunt van je verdere ontwikkeling.  

 

Overzicht coachtrajecten

Coaching bij Inzicht betekent:

  • Ontwikkeling vanuit diepgang, concrete handvatten, visueel inzichtelijk gemaakt en onderbouwd vanuit theoretische kaders voor voelbare, zichtbare en duurzame resultaten 
  • Bewustwording, zelfsturing, persoonlijk én professioneel leiderschap als uitgangspunt
  • Deskundige, senior en executive coaches met 20+ jaar ervaring in het vak

Bewust worden

Ontwikkeling op drie niveaus

Wat maakt dat je doet wat je doet? Wat is het effect van jouw communicatie en/of gemaakte keuzes op zowel jezelf als jouw omgeving? Wat zijn jouw drijfveren en op welke wijze benut je deze of werken deze juist tegen je? 

Coaching bij Inzicht betekent ontwikkeling op zowel denkniveau (IQ), emotioneel niveau (EQ) als op bewustzijnsniveau (BQ). Bij de ontwikkeling op IQ gaan we aan de slag met jouw vraagstuk en concrete doelen. Waar wil je naartoe, wat zijn je mogelijkheden en op welke wijze ga je hier praktisch invulling aan geven? Bij de ontwikkeling op EQ werken we met de emoties die je ervaart en/of jou belemmeren en op welke wijze je hier middels zelfmanagement en zelfsturing mee om wilt gaan. 

De ontwikkeling op BQ (bewustzijnsniveau) is essentieel bij succesvolle verandering met voelbare en zichtbare resultaten. Het ligt aan de basis van het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw gedrag en zorgt ervoor dat je beseft dat je altijd een keuze hebt vanuit jouw cirkel van invloed waardoor je in staat bent om concrete stappen te nemen en invulling te geven aan jouw behoefte. 
 

  Persoonlijk advies aanvragen

Inzicht

Persoonlijke & professionele

Coachtrajecten 

Wij begeleiden zowel particuliere als zakelijke trajecten op individueel, team en MT niveau.
Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar, vertellen we je meer over onze werkwijze,
bespreken we jouw vraagstuk en ontvang je een advies op maat over hoe het vervolg eruit kan gaan zien. 

 

Deskundig team

Trainers en coaches

Ons team bestaat uit senior en executive coaches met jarenlange ervaring in het werkveld, een breed scala aan coachtechnieken, vakinhoudelijke competenties en de nodige levenservaring. Wij hebben 1 doel, zoveel mogelijk mensen begeleiden in persoonlijke én professionele groei door middel van de ontwikkeling op IQ (cognitief), EQ (emotioneel) en BQ (bewustzijnsniveau).

Ontmoet het team van Inzicht

Zelf coachen?

Wil jij zelf coach worden en past onze aanpak bij jou?

Bekijk dan eens de Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach.

Bekijk de opleiding

Kennismaken?


Ondanks alle zorg waarmee wij deze website gemaakt hebben, blijft het echter tekst. Wij kunnen ons voorstellen dat je `er meer gevoel bij wilt krijgen` en meer informatie of advies nodig hebt. Je kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen, jouw vraag stellen of een kennismaking inplannen. Daarnaast zijn wij bereikbaar op 071 889 17 35 en via info@inzicht.nl.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.