menu

Starten met een coachtraject?

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij ons op locatie of online.
Plan adviesgesprek
Online Coach bij Inzicht

Online Coaching


Online Coaching is een efficiënt en effectief alternatief voor 1-op-1 en/of teamcoaching en MT begeleiding. Wanneer je een coachvraag hebt en om welke reden dan ook online aan de slag wilt vanuit huis, het werk of vanuit het buitenland dan kunnen onze coaches je begeleiden in een online coach traject.

Bij Online Coaching worden de gesprekken gevoerd via video of telefoon, het voordeel hiervan is dat je vanaf iedere locatie kunt inbellen en in contact kunt komen met één van onze coaches. Of dit nu life-, professionele-, executive-, carrière-, teamcoaching en MT-begeleiding of relatiecoaching betreft, onze coaches hebben zich gespecialiseerd in het online afstemmen op de ander en weten op een natuurlijke wijze verbinding te leggen.

De online coach gesprekken vinden in een beveiligde omgeving plaats. Voorafgaand aan de gesprekken ontvang je een link met de gegevens van de online omgeving zodat je gemakkelijk kunt inbellen. 

 

Drie niveaus

Online coaching: ontwikkeling op drie niveaus


Online Coaching bij Inzicht betekent ontwikkeling op zowel denkniveau (IQ), emotioneel niveau (EQ) als op bewustzijnsniveau (BQ). Bij de ontwikkeling op IQ gaan we aan de slag met jouw vraagstuk en concrete doelen. Waar wil je naartoe, wat zijn je mogelijkheden en op welke wijze ga je hier praktisch invulling aan geven? Bij de ontwikkeling op EQ werken we met de emoties die je ervaart en/of belemmeren en op welke wijze je hier middels zelfmanagement en zelfsturing mee om wilt gaan.

De ontwikkeling op BQ (bewustzijnsniveau) is essentieel bij succesvolle verandering met voelbare en zichtbare resultaten. Het ligt aan de basis van het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw gedrag en zorgt ervoor dat je beseft dat je altijd een keuze hebt vanuit jouw cirkel van invloed waardoor je in staat bent om concrete stappen te nemen en invulling te geven aan jouw behoefte.

 

Inzicht

Onze werkwijze


Online intakegesprek en advies op maat
Online coaching start met een online intakegesprek met één van onze coaches. Dit gesprek vindt telefonisch of via videobellen plaats. Tijdens het intakegesprek wordt er, naast kennismaken met elkaar en het bespreken van onze werkwijze, dieper ingegaan op de coachvraag en de eventuele vraag onder deze vraag. Ook krijg je direct handvatten mee om aan de slag te gaan.

Daarnaast ontvang je een advies op maat over hoe een vervolg eruit kan gaan zien en indien gewenst maken we een offerte op voor de werkgever. In principe is de coach die het intakegesprek voert ook degene die een eventueel traject begeleidt, echter mocht er een reden zijn om een andere collega in te zetten (bijvoorbeeld door een specifieke expertise) zal de coach dit adviseren. Graag geven we je specifieke informatie. Neem hiervoor contact met ons op via het onderstaande formulier of bel 071 889 17 35.

 

Ervaren

Inzicht coaches


Senior en executive professionals 
Alle Inzicht coaches zijn werkzaam op senior of executive niveau en hebben jarenlange ervaring in het werkveld, een breed scala aan coachtechnieken en vakinhoudelijke competenties en de nodige levenservaring. Daarnaast zijn onze coaches aangesloten bij en geaccrediteerd door onder andere de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring & Coaching Council) en werken wij volgens de Internationale Ethische Code. 

Een Inzicht coach ondersteunt, prikkelt, confronteert, relativeert en ordent waar nodig op een authentieke en respectvolle manier. Daarnaast is werken aan jezelf ook gewoon leuk om te doen, daarom vinden wij humor en ontspanning in het online coach traject minstens zo belangrijk als het bereiken van doelen en de mate van diepgang. Op onze teampagina kun je alvast kennis maken met het team van Inzicht. 


 

In het kort

Online Coaching samengevat
 

  • Online Coaching voor zowel professionals als particulieren
  • Gemakkelijk en efficiënt vanuit een veilige online omgeving
  • Online coaching gericht op het vergroten van zelfreflectie, zelfsturing en zelfmanagement 
  • Inzicht in ontwikkelde conditioneringen, actie- en reactie patronen, eigen communicatie, houding en gedrag
  • Actief werken aan je eigen ontwikkeling vanuit zelfinzicht, verantwoordelijkheid en proactiviteit
  • Met de focus op het vergroten van de mate van bewustzijn en het verschil tussen emotionaliteit en professionaliteit 
  • Positieve ontwikkeling op de drie essentiële niveaus van leren IQ, EQ, en BQ
  • Met concrete, voelbare en zichtbare resultaten op zowel korte, middellange als lange termijn 
  • Deskundige begeleiding door senior en executive coaches met jarenlange ervaring in het vak en gespecialiseerd op het online begeleiden van cliënten waarbij het tot stand brengen van verbinding, bewustzijn en verdieping centraal staat
  • Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en het European Mentoring & Coaching Counsil Nederland (EMCC NL) en werken volgens de ethische gedragscode

 

Persoonlijke

Ervaringen

 

Meer weten?

Contact


Neem contact op voor meer informatie over Online Coaching. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaand formulier waarna één van onze coaches contact met je zal opnemen. Je kunt ons ook bereiken via 071 889 17 35 of info@inzicht.nl.

 

Interesse?

Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen en te verzenden. Binnen drie werkdagen zullen wij contact met je opnemen.

Jouw gegevens

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.