menu

Starten met een coachtraject?

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij ons op locatie of online.
Plan adviesgesprek
Carrière Coach bij Inzicht

Carrière Coaching


Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen het bedrijf waar je nu werkzaam bent of een overstap maken? Heb jij ambitie en wil je jouw talenten benutten maar weet je niet goed wat het beste bij je past? Of wil je een andere kant op ontwikkelen in jouw loopbaan en lijkt het jou goed om met iemand te sparren over jouw opties?

Carrière Coaching is voor (young) professionals die actief willen werken aan hun professionele ontwikkeling door inzicht te krijgen in talenten, competenties en innerlijke drijfveren. Bij Inzicht coachen we daarnaast op persoonlijk leiderschap aangezien het onvoldoende weten wat er bij jou past vaak te maken heeft met belemmerende overtuigingen, conditioneringen en een onbalans tussen denken en gevoel. Wanneer je op bewustzijnsniveau ontwikkelt, krijg je helder wat maakt dat je doet wat je doet, wat er bij je past, wie je bent en van daaruit kun je bewustere keuzes maken op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Dit betekent onder andere een hogere mate van zelfsturing vanuit autonomie, het nemen van eigen verantwoordelijkheid, een hogere mate van zelfreflectie en zelfvertrouwen, een betere afstemming op jouw innerlijke drijfveren en van daaruit het kunnen maken van proactievere keuzes.

 

Drie niveaus

Ontwikkeling op drie niveaus


Carrière Coaching bij Inzicht betekent ontwikkeling op zowel denkniveau (IQ), emotioneel niveau (EQ) als op bewustzijnsniveau (BQ). Bij de ontwikkeling op IQ gaan we aan de slag met jouw vraagstuk en concrete doelen. Waar wil je naartoe, wat zijn je mogelijkheden en op welke wijze ga je hier praktisch invulling aan geven? Bij de ontwikkeling op EQ werken we met de emoties die je ervaart en/of belemmeren en op welke wijze je hier middels zelfmanagement en zelfsturing mee om wilt gaan.

De ontwikkeling op BQ (bewustzijnsniveau) is essentieel bij succesvolle verandering met voelbare en zichtbare resultaten. Het ligt aan de basis van het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw gedrag en zorgt ervoor dat je beseft dat je altijd een keuze hebt vanuit jouw cirkel van invloed waardoor je in staat bent om concrete stappen te nemen en invulling te geven aan jouw behoefte.

 

Inzicht

Onze werkwijze


Intakegesprek en advies op maat
Een coachtraject start met een intakegesprek op één van onze locaties in Rotterdam, Noordwijk aan Zee of Utrecht met één van onze coaches. Tijdens het intakegesprek wordt er, naast kennismaken met elkaar en het bespreken van onze werkwijze, dieper ingegaan op de coachvraag en de eventuele vraag onder deze vraag. Ook krijg je direct handvatten mee om aan de slag te gaan.

Daarnaast ontvang je een advies op maat over hoe een vervolg eruit kan gaan zien en indien gewenst maken we een offerte op voor de werkgever. In principe is de coach die het intakegesprek voert ook degene die een eventueel traject begeleidt, echter mocht er een reden zijn om een andere collega in te zetten (bijvoorbeeld door een specifieke expertise) zal de coach dit adviseren. Graag geven we je specifieke informatie. Neem hiervoor contact met ons op via het onderstaande formulier of bel 071 889 17 35.

 

Ervaren

Inzicht coaches


Senior en executive professionals 
Alle Inzicht coaches zijn werkzaam op senior of executive niveau en hebben jarenlange ervaring in het werkveld, een breed scala aan coachtechnieken en vakinhoudelijke competenties en de nodige levenservaring. Daarnaast zijn onze coaches aangesloten bij en geaccrediteerd door onder andere de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring & Coaching Council) en werken wij volgens de Internationale Ethische Code

Een Inzicht coach ondersteunt, prikkelt, confronteert, relativeert en ordent waar nodig op een authentieke en respectvolle manier. Daarnaast is werken aan jezelf ook gewoon leuk om te doen, daarom vinden wij humor en ontspanning in het gesprek minstens zo belangrijk als het bereiken van doelen en de mate van diepgang. Op onze teampagina kun je alvast kennis maken met het team van Inzicht. 


 

In het kort

Carrière Coaching samengevat
 

  • Carrière Coaching voor (young)professionals en particulieren
  • Gericht op het vergroten van zelfreflectie, zelfsturing en zelfmanagement 
  • Inzicht in ontwikkelde conditioneringen, actie- en reactie patronen, eigen communicatie, houding en gedrag
  • Gericht op persoonlijk en professioneel leiderschap met aandacht voor talenten, competenties en innerlijke drijfveren
  • Actief werken aan je eigen ontwikkeling vanuit zelfinzicht, verantwoordelijkheid en proactiviteit
  • Met de focus op het vergroten van de mate van bewustzijn en een positieve ontwikkeling op de drie essentiële niveaus van leren IQ, EQ, en BQ
  • Met concrete, voelbare en zichtbare resultaten op zowel korte, middellange als lange termijn 
  • Deskundige begeleiding door senior en executive coaches met jarenlange ervaring in het vak
  • Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en het European Mentoring & Coaching Counsil Nederland (EMCC NL) en werken volgens de ethische gedragscode

 

Meer weten?

Contact


Neem contact op voor meer informatie over Carrière Coaching. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaand formulier waarna één van onze coaches contact met je zal opnemen. Je kunt ons ook bereiken via 071 889 17 35 of info@inzicht.nl.

Interesse?

Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen en te verzenden. Binnen drie werkdagen zullen wij contact met je opnemen.

Jouw gegevens

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.