menu

Van solo naar samen in 2022!

Desirée Vreugdenhil
door: Desirée Vreugdenhil
10 januari 2022 1 minuten lezen
Wij hebben in 2021 veel mensen mogen begeleiden in zowel individuele als teamtrajecten, opleidingen en masterclasses en we hebben diverse organisaties zien veranderen, groeien én bloeien. Het was een jaar met mooie trajecten, leerzame momenten, (werk)plezier en reflectie.

We zijn blij dat Inzicht een rol speelt in de groei van zowel mens als organisatie. Eén van de meest voorkomende 'issues' binnen (persoonlijke) relaties en ook binnen organisaties is het elkaar vinden vanuit persoonlijke of professionele verbinding. Men wil van solo naar samen, heldere communicatie, openheid en meer (werk)plezier vanuit deze verbinding. We vinden het mooi om te zien dat er steeds meer mensen en bedrijven zijn die hierin investeren en we kijken ernaar uit om zowel individuen als organisaties ook in 2022 weer op dit stuk te begeleiden.

Namens het hele team van Inzicht wens ik je een liefdevol, gezond en succesvol nieuwjaar, wij kijken uit naar een mooi jaar bewustzijnsontwikkeling en groei!

Hartelijke groet,
Desirée Vreugdenhil

Van solo naar samen in 2022!

Professioneel en persoonlijk ontwikkelen bij Inzicht

Een ontwikkeltraject bestaat uit diverse begeleidingsmogelijkheden waaronder teamtrainingen, (zakelijke) coaching, managementteam ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

Meer over de trajecten


 

Terug naar overzicht

Gerelateerd

Misschien ook interessant om te lezen