menu

Teamcoaches, gefeliciteerd!

Desirée Vreugdenhil
door: Desirée Vreugdenhil
16 mei 2022 4 minuten lezen
Vorig jaar juni is de Masterclass Teamcoaching 2021-2022 van gestart gegaan. Nu, 12 maanden later, hebben de deelnemers hun certificaat van deelname in ontvangst mogen nemen tijdens de feestelijke certificering.

Masterclass Teamcoaching

Teamcoaching is een waardevol instrument om in te zetten om teams op het gewenste niveau te laten samenwerken, eventuele conflicten vroegtijdig op te pakken en het team te helpen ontwikkelen naar een hoger niveau van bewustzijn en professionaliteit. De focus in deze Masterclass Teamcoaching lag op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zowel de deelnemers als de teams die zij in de afgelopen maanden hebben begeleid als onderdeel van de masterclass. Het resultaat? 
 

11 Gecertificeerde teamcoaches!

De deelnemers hebben in het afgelopen jaar een verdiepingsslag aangebracht in hun coachvaardigheden om te kunnen werken met teams op diverse niveaus. Ze zijn aan de slag gegaan met het werken met de systemische aspecten binnen een team, het stimuleren van (zelf)reflectie, de ontwikkeling van taakvolwassenheid en met het inzetten van gerichte en effectieve interventies. 

Rianne, Vincent, Ritsaert, Amalia, Dianne, Nicole, Lucien, Cora, Jeroen, Jeannette en Berndt; namens het hele team van Inzicht wensen wij jullie nogmaals veel plezier en succes met jullie verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling als teamcoach!
 

Zelf Teamcoach worden en performance verbeteren?

In de Masterclass Teamcoaching of de Post-HBO registeropleiding tot Teamcoach leer je o.a. op welke wijze je de 'onderstroom' in kaart kunt brengen (dat wat niet gezegd wordt), kijk je waar de onbenutte kansen liggen, op welke wijze je de toegevoegde waarde van teamleden in de samenwerking met anderen kunt stimuleren en hoe je een team kunt coachen naar taakvolwassenheid, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en performance verbetering.

De opleiding is ontwikkeld voor teamcoaches (in spe) die een volgende stap willen maken naar een zelfstandige (team)coachpraktijk, trainers, (HR)managers, leidinggevenden en ondernemers. Daarnaast wordt de opleiding ook gevolgd door deelnemers die toe zijn aan persoonlijke verdieping en/of professionele groei.
 

Vragen of advies nodig bij het maken van een opleidingskeuze?

Je bent van harte welkom om te sparren over jouw persoonlijke groei op één van onze coach- en opleidingslocaties in Rotterdam, Noordwijk aan Zee of online. Via dit formulier kun je een vrijblijvend ontwikkelgesprek inplannen met één van onze coaches. 
 

Wil je actief aan de slag met jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Dat kan uiteraard 1 op 1, daarnaast verzorgt Inzicht diverse trajecten, opleidingen en trainingen.

Terug naar overzicht

Gerelateerd

Misschien ook interessant om te lezen