Executive coaching

Jasper Vreugdenhil

Desirée Vreugdenhil

In het kort

 
  • Executive coaching voor ondernemers, directeuren en topmanagers
  • Aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en het European Mentoring & Coaching Counsil Nederland (EMCC NL)
  • Meest ontvangen feedback: direct, effectief, confronterend en van een ander niveau!


Het executive coachtraject

Met executive coaching richten wij ons met name op díe directeuren, topmanagers en zelfstandig ondernemers die de wens hebben om snel te schakelen, meer verantwoordelijkheid kunnen dragen en behoefte hebben om in een snelle leercurve veel persoonlijke én professionele groei door te maken.

Zowel persoonlijk als zakelijk worden coachvragen snel doorgrond en de betreffende persoon krijgt inzicht in belemmerende patronen, onderliggende drijfveren, effecten van gemaakte keuzes vanuit onbewuste systemen binnen henzelf, hun managementteam en/of hun organisatie(s) en inzicht in de mogelijkheden om hier effectief mee om te gaan. Dit vraagt een vorm van coaching waarbij executives worden gezien in hun behoeften echter niet worden ontzien in wat ze werkelijk nodig hebben. Zij mogen dan ook verwachten dat ze directe feedback, confronterende spiegels en een doortastende wijze van begeleiding ontvangen.

Lex Groenewegen

Eigenaar KijkMIjnHuis

Ik heb een gezond Nederlands wantrouwen tegen 'coaches', ik vind het vaak een hoop generalistisch gedoe uit een boekje wat niet op mij als persoon slaat (vind ik :)). Jasper had 2 min en 3 vragen nodig om connectie met mij te maken en direct tot de kern te komen. Zeer leerzaam, ik zeg doen! Lees verder »

Gerard Kool

co-founder and CFO of senzº umbrellas

Jaren geleden kreeg ik voor het eerst een bril; er ging een wereld voor me open! Plotseling zag ik dingen die ik, zonder het te beseffen, nog nooit of al jaren niet gezien had. Inzicht heeft op onze organisatie een vergelijkbaar effect gehad. Plotseling werd voor mij en vele collega’s inzichtelijk hoe we als collega’s met elkaar omgaan, welke grondhouding we hebben en wat ons uniek maakt. Maar ook zaken die we als groep, of... Lees verder »

Steven Bleker

Entrepreneur

Werken met Jasper is geweldig, cool, eng, confronterend, direct en eerlijk. Alsof je na jarenlang zonder kaart te kunnen lezen, ineens de nieuwste TomTom mag inzetten om dichter bij jezelf te komen. Geen doodlopende straten meer, maar soepel en zinvol direct vanuit verwarring op je doel af naar de beste versie van jezelf. Wat ben ik hierdoor nog veel meer gaan geloven in een maakbare realiteit, vanuit de bijrijdersstoel stevig aan het roer! Ik... Lees verder »

Remco van der Sluis

Entrepreneur / Eigenaar VBAT

Het heeft me door elkaar geschud. Van mijn stuk gebracht. Verward. En vervolgens dichter bij mezelf gebracht. Ik ken mezelf nu beter. Weet waarom ik doe wat ik doe. En ik weet wat ik voel, hoe ik dat herken. En wat ik daar vervolgens mee kan. In entrepreneurs termen : a once in a lifetime experience! En in mijn termen : you cannot afford to miss this! Lees verder »

Gerwin Hoogendoorn

Entrepreneur / Co-founder and ceo of senzº umbrellas

“intake coaching Jasper” 11:30 Het intake gesprek met Jasper herinner ik me als de dag van gister. Jasper maakte in korte tijd (11:40) mijn eigen spel inzichtelijk, niet door het me te vertellen, maar door het mij te laten ervaren, geloof me daar was wat vuurwerk voor nodig! Jasper onderscheidt zich van andere coaches door niet op de inhoud te coachen, maar op het kernproces van de coachee. Als man van de inhoud zat ik regelmatig... Lees verder »

Diederik Schneemann

Director Supply Chain & Procurement

Nog vaak moet ik aan de sessies met Jasper denken want ze hebben me hebben me tot nog toe de goede richting in geduwd en goed geholpen met een gezonde dosis zelfreflectie. Ik ben er na de sessies ook mee doorgegaan om te achterhalen wat me drijft, terug te gaan in het verleden en hier op te reflecteren. Ik word er rijker en blijer van uiteindelijk. Wat ik meer heb ontwikkeld is dat ik vanuit mijn eigen kracht gesprekken in ga, goed luister... Lees verder »

Philip Hess

Medeoprichter senz° umbrellas bv

Inzicht heeft meerdere maatwerktrajecten geïmplementeerd binnen ons bedrijf senz° umbrellas, altijd gericht op communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Twee keer per jaar doen wij met het hele bedrijf een communicatietraining, die een enorme impact heeft op de organisatie. Door de maatwerktrajecten hebben we binnen senz° een bijzonder open cultuur weten te creëren waar het veilig is om je kwetsbaar op te stellen en elkaar... Lees verder »

Reinier van Elderen

Entrepreneur

De onthullende, maar respectvolle coaching van Jasper maakt de zaken helder en bespreekbaar, zowel op het persoonlijke vlak als in de onderlinge communicatie. Lees verder »

Menno Schoonderbeek

Manager Inkoop

De coaching van Jasper zet je met beide benen op de grond. Wat is belangrijk in het leven? Wat zijn jouw waarden en normen? En hoe leef je daarnaar? Hoe ga je om met dagelijkse situaties? Welke mogelijkheden heb je? Hoe breng je deze in de praktijk?  Maar bovenal heb ik geleerd veel eerder te stoppen met denken en veel meer te varen op gevoel. Jasper coacht op authentieke wijze, is bepaald geen pleaser maar houd je vlijmscherp de spiegel... Lees verder »

Bas Beek

Oprichter Compananny

Jasper Vreugdenhil laat je je eigen kompas weer herontdekken. Waar sta je en waar wil je naar toe? Allereerst vond ik het belangrijk te zien waar ik zelf stond, en waar ik stond ten opzichte van mijn omgeving, hoe ik overkwam en wat ik daarmee bereikte. Jasper triggerde mij, confronteerde mij, maar altijd met een positief doel en met volledige uitleg over het hoe en waarom. Ik ben mezelf beter gaan zien van een afstand, meer bewust bezig gegaan... Lees verder »

Martijn Bos

Eigenaar Boska

Vanuit de Entrepreneurs Organization Nederland (EO) heb ik de Personal Development learning track van Inzicht gevolgd. Deze track is voor mij mijn meest bijzondere EO ervaring so far. Jasper is een krachtige en doortastende coach, dit heeft er toe geleid dat hij mijn MT en zelfs privé coacht. Niet voor niks. Een leerzame ervaring die ik iedereen van harte gun! Jasper heeft niet alleen mij maar mijn gehele MT een stap verder gebracht... Lees verder »

Fleur Sluijter

Eigenaar UToPS

Confronterend, verhelderend, mooi, bijzonder, indrukwekkend en vooral iets waaraan ik mijn hele leven iets ga hebben. Lees verder »

Onze werkwijze

Een executive coachgesprek start met een intakegesprek op één van onze locaties, Rotterdam, Noordwijk of Arnhem, met één van onze executive coaches. In dit gesprek wordt er, naast kennismaken met elkaar, dieper ingegaan op de coachvraag en de eventuele vraag onder deze vraag en krijg je direct handvatten mee om aan de slag te gaan. Daarnaast ontvang je een advies op maat hoe het vervolg eruit kan gaan zien.

In principe is de coach die het intakegesprek voert ook degene die een eventueel traject begeleidt, echter mocht er een reden zijn om een andere collega in te zetten (bijvoorbeeld door een specifieke expertise) zal de coach dit adviseren.

Uitgangspunt in onze coaching is zelfsturing, wat betekent dat je handvatten krijgt aangereikt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zodoende tot een concrete en heldere oplossing te komen voor dat wat er speelt. Onze coaches ondersteunen, prikkelen, confronteren, relativeren en ordenen op een authentieke en respectvolle manier.

Graag geven we je specifieke informatie. Neem hiervoor contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel 071 889 17 35.Typ bovenstaande code over.
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy verklaring voor meer informatie.