menu

Inzicht locatie

Coachopleiding in Utrecht


Naast op onze eigen coach- en opleidingslocaties coachen en trainen wij ook personen/teams in persoonlijk én professioneel leiderschap op locatie in Utrecht. 

Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach in Utrecht 
De opleiding tot Professional Coach vindt plaats bij Suits and Sundays aan de Plompetorengracht. Dit is een prachtige monumentale locatie midden in het gezellige centrum van Utrecht. 

In deze erkende en gecertificeerde coachopleiding wordt een brede vakinhoud met een hoog niveau van persoonlijke bewustwording gecombineerd, wat al ruim 15 jaar resulteert in een veelzijdige en verdiepende coachopleiding voor professionals en dé stap naar verdieping en specialisatie.

Meer over de coachopleiding in Utrecht


Coaching in Utrecht
Individuele coaching in Utrecht vindt plaats op het Oorspongpark 7. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de coaches via onderstaand contactformulier.
 

Coachopleiding Utrecht

Plompetorengracht 18
3512 CD Utrecht
T: 071 889 17 35
info@inzicht.nl
Bereken de route

Coaching Utrecht

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht
T: 071 889 17 35
info@inzicht.nl
Bereken de route

 

 

Kennismaken?


Ondanks alle zorg waarmee wij deze website gemaakt hebben, blijft het echter tekst. Wij kunnen ons voorstellen dat je `er meer gevoel bij wilt krijgen` en meer informatie of advies nodig hebt. Je kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen, jouw vraag stellen of een kennismaking inplannen. Daarnaast zijn wij bereikbaar op 071 889 17 35 en via info@inzicht.nl.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy declaration voor meer informatie.