menu

Herregistratiepunten voor Schoolleiders

Desirée Vreugdenhil
door: Desirée Vreugdenhil
12 mei 2021 2 minuten lezen
Schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs werken individueel én als beroepsgroep voortdurend aan hun ontwikkeling. Deze ontwikkeling is een belangrijke succesfactor voor de groei van zowel de school als het team.

Het Schoolleidersregister PO en het Schoolleidersregister VO stimuleren de ontwikkeling van schoolleiders. Dit doen zij o.a. door het aanbieden van een gevarieerd professionaliseringsaanbod dat is afgestemd op diverse vakinhoudelijke en kwaliteitsthema's waardoor de schoolleider zich op zowel kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten verder kan blijven ontwikkelen. 

De opleidingen en trainingen van Inzicht zijn door beide registers geaccrediteerd en wanneer schoolleiders een opleiding volgen, komen zij in aanmerking voor herregistratiepunten. De professionaliseringsthema's waar onze opleidingen op aansluiten zijn o.a.; persoonlijk leiderschap, kwaliteitsontwikkeling, aandacht voor professionele ontwikkeling van leerkrachten, leerbehoefte van individuele leerlingen en visiegestuurd onderwijs. 
 

Schoolleidersregister PO

Door het volgen van onderstaande opleidingen kun je als schoolleider in het primair onderwijs verder professionaliseren en kom je in aanmerking voor herregistratiepunten. 

 

 

 

 

Schoolleidersregister VO

Schoolleiders in het voortgezet onderwijs kunnen aan de hand van onderstaande professionaliseringsopleidingen verder ontwikkelen bij Inzicht. 


Bij vragen over of interesse in het professionaliseringsaanbod kun je contact opnemen via 071-8891735 of info@inzicht.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op één van onze coach- en opleidingslocaties in Rotterdam of Noordwijk aan Zee.

 

Terug naar overzicht

Gerelateerd

Misschien ook interessant om te lezen