menu

Professional Coachopleiding: EMCC Global Quality Award verlengd!

Desirée Vreugdenhil
door: Desirée Vreugdenhil
11 oktober 2022 2 minuten lezen

De Professional Coachopleiding van Inzicht heeft in 2011 als één van de eerste coachopleidingen in Nederland het EQA-keurmerk op Practitioner niveau van EMCC toegekend gekregen. De coachopleiding doorloopt om het keurmerk te behouden elke 5 jaar een verlengingsprocedure waarin o.a. opnieuw wordt vastgesteld of het programma en de trainers van de opleiding aan de steeds strengere Europese kwaliteitseisen en richtlijnen van de NOBCO en het EMCC voldoen. Na een succesvolle vernieuwing in 2016, heeft de coachopleiding ook dit jaar de procedure met succes doorlopen en het EQA-keurmerk toegekend gekregen voor de komende 5 jaar.


Toegevoegde waarde EQA-keurmerk

Het EQA-keurmerk staat garant voor een hoogwaardige coachopleiding die voldoet aan de Europese kwaliteitseisen en richtlijnen van de NOBCO en het EMCC. Goede, professionele coaching staat of valt met erkende coachopleidingen. Zoals een professionele coach zich met een aansluiting bij NOBCO en het EIA-keurmerk onderscheidt in de markt van coaches, onderscheidt een coachopleiding zich met het EQA-keurmerk. 

Wij zijn ontzettend blij dat onze coachopleiding aan de kwaliteitsrichtlijnen van zowel NOBCO als EMCC voldoet en wij met dit programma een bijdrage leveren in de kwaliteit en professionalisering van coaches op Post-HBO niveau.

Professional Coachopleiding: EMCC Global Quality Award verlengd!

Meer weten over de Professional Coachopleiding?

De coachopleiding is getoetst en erkend door de SPHBO, de NOBCO, het EMCC, het CRKBO.

 

Bekijk de opleiding

Wil je actief aan de slag met jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Dit kan uiteraard 1 op 1, daarnaast verzorgt Inzicht diverse trajecten, opleidingen en trainingen.


 

Terug naar overzicht

Gerelateerd

Misschien ook interessant om te lezen