menu

Ervaring van

Arno Vis

CEO Openprovider


Op een bepaald moment van je leven kom je tot de ontdekking dat je als ondernemer zelf het grootste probleem bent in de verdere groei van je onderneming. Ik heb toen tweemaal de Learningtrack Personal Development Entrepreneurs via Entrepreneur Organization gedaan. Daarna heb ik een paar jaar met een groep ondernemers van EO een vervolgtraject gedaan en het komende jaar doe ik maandelijks een personal coaching sessie.

De Learningtrack bij Inzicht heeft me geholpen in het herkennen, vooral erkennen en accepteren van mijn tekortkomingen en heeft me vervolgens geholpen om er ook wat mee te gaan doen. Ik heb veel meer inzicht gekregen in wat mij beweegt, waar dat vandaan komt, hoe ik op mijn omgeving reageer en op welke wijze mijn omgeving op mij reageert.

Het geleerde gebruik ik in sessies met mijn MT en een aantal ondernemers en CEO ́s die ik mentor. Maar ook in de gesprekken met mijn vrouw en kinderen.

Een aantal van mijn collega's hebben individueel en in teamverband een aantal programma's bij Inzicht doorlopen, waaronder teamcoaching, de Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap en professionele coaching. Het heeft ons een hoop gebracht op zowel persoonlijk als zakelijk vlak en we zullen regelmatig terugkeren voor verdere verdieping dan wel opfrissen van het geleerde.

De jarenlange sessies met Inzicht hebben mij geholpen een betere leider, een betere vader, een betere echtgenoot en een completer mens te worden. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling een proces dat nooit af is. Ik blijf me dan ook continu verder ontwikkelen samen met Inzicht.

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen