menu

Ervaring van

Bernie Mulder

Eigenaar en mede oprichter P1 Travel

Via EO (entrepreneurs organisation) ben ik na meerdere super enthousiaste ervaringen van mede ondernemers in contact gekomen met Jasper en Inzicht. Ik wilde door middel van persoonlijk inzicht proberen om mezelf naar een hoger level te tillen zodat ik de enorme groei van onze organisatie kon bijbenen en blijven faciliteren. Daarnaast wilde ik privé verbeteringen bij mezelf zoeken voor een betere balans in mijn leven. Meer in het hier en nu bij mijn gezin in plaats van in mijn hoofd.

Na een intensieve 3 daagse sessie in Schotland op onze jaarlijkse forum retraite kwam ik erachter hoeveel ik niet wist van mezelf. Ik voelde meteen dat ik hier meer mee wilde doen, een immense persoonlijke groei lag voor de boeg. Doordat ik nu steeds beter spanningen, emoties en storingen herken bij mezelf, kan ik deze bekijken en de oorzaak bespreekbaar maken en de lading er vanaf halen i.p.v. het opkroppen en ontploffen eens in de zoveel tijd.

Ik blijf voorlopig met ons MT en via de personal learning track (5de jaar) verbonden aan inzicht, ik ben nog lang niet klaar met leren. Inzicht heeft mijn ogen enorm geopend! Waanzinnig! 

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen