menu

Ervaring van

Jaap van Oord

Founder/Partner Fourtop ICT


Ik ben al vele jaren lid van de Entrepreneurs Organization (EO). Binnen EO delen we op maandelijkse basis ervaringen met elkaar op zakelijk, persoonlijk en familie/vrienden vlak. We doen dit in groepjes van 8 a 10 ondernemers. Naast deze maandelijkse bijeenkomsten hebben we ook regelmatig mooie events.

Tijdens deze events sprak ik regelmatig andere ondernemers die vertelden dat de Personal Development Track van Inzicht het beste was wat EO hen geboden had. Na wat jaren getwijfeld te hebben of ik hier zelf al aan toe was heb ik me in 2019 ingeschreven.

Het was een zeer intensieve kennismaking met mezelf, erg confronterend om me van mijzelf bewust te worden en te leren hoe mijn gedrag is geworden tot hoe het nu is.

De learningtrack Personal Development Entrepreneurs helpt me mijn relaties met mijn gezin, compagnons, collega’s, vrienden en familie te verdiepen. Gewoontes waar ik me niet bewust van was, vallen me nu op. Ook gewoontes waarvan ik terugkijkend vond dat ik die wilde aanpassen maar die aanpassingen niet lukten, daar lukken die aanpassingen nu wel.

Ik heb besloten volgend jaar ook de professional coachopleiding te gaan doen en hoop dat de groep waarmee ik de learningtrack nu voor het tweede jaar volg nog vele jaren samen doorgaat!

Dank voor de verdieping en inzichten!

Deze klant heeft gebruikt gemaakt van:

› Learningtrack Personal Development Entrepreneurs

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen