menu

Ervaring van

Jacqueline Visser

Zorgmanager Florence


Ik heb als zorgmanager samen met mijn team een cultuurverandertraject doorlopen met behulp, begeleiding en scholing van Inzicht.

Door het intensieve programma van Inzicht is een ieder bewust geworden van haar eigen verantwoordelijkheid, ontwikkelpunten, kwaliteiten en hoe hier mee om te gaan op de werkvloer. Door de duidelijkheid en directe sturing hebben we in een korte tijd veel verandering kunnen neerzetten en hierdoor de kwaliteit zichtbaar omhoog kunnen brengen.
 
Op persoonlijk vlak ben ik me bewust geworden van mijn eigen gedrag en heb naar een spiegel van mezelf mogen kijken. Jasper en Desiree hebben oog voor dit proces en weten de juiste dingen aan te scherpen. Ik kan hierdoor eerlijker naar mezelf kijken en ook naar de ander.
 
Doordat het hele huis waar ik werk bekend is gemaakt met de theorie is er een nieuwe spreektaal ontstaan. Dit zorgde ervoor dat de nieuwe manier van communiceren en feedback geven snel eigen en veilig is geworden. Hierdoor worden de veranderingen als minder zwaar ervaren, maar eerder gezien als een uitdaging en een samen gedragen doel.

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen