menu

Ervaring van

Kees Houwaart

Eigenaar Gymbox en Creative Sports Company


Halverwege 2016 heb ik Jasper en Jaap welkom mogen heten als nieuwe leden bij Gymbox. In een aantal trainingen heb ik juist hun mogen coachen en wegwijs gemaakt in onze tak van sport, voornamelijk CrossFit. Op dat moment was ik nog niet bekend met Inzicht en nog zeker niet de manier van coaching van Jasper.

Exact kan ik het begin niet helemaal voor me halen, maar ik raakte in gesprek met Jasper waarbij hij me al aardig ‘gelezen had’, iets wat ik stiekem toch wel lastig vond. Ik vond het destijds moeilijk om een balans te vinden tussen mijn sportbedrijven, waarvan ook een familiebedrijf, eigen bedrijf, externe compagnons en privé.

Jasper heeft mij in 2017 in een aantal 1 op 1 sessies goed door de mangel gehaald. Hierin heeft hij mij met mijzelf geconfronteerd en een spiegel voorgehouden. Gevolg.. ik wachtte nog even rustig met het plannen van nieuwe sessies want het is toch wel heftig allemaal.

Ik heb altijd geweten dat deze confrontaties goed zijn om verder te komen in mijn eigen ontwikkeling. Daarom zijn we ook begin dit jaar gestart met een aantal sessies met ons kernteam van Gymbox. Doelstelling hierin was om een hechter team te vormen i.p.v. ieder voor zich. Dit is super gelukt!

We werken fijner samen, er is meer waardering en begrip voor elkaar en we spreken alles uit. Hierdoor ontstaat groei. Behalve deze sessies is ook een coach gestart met een individueel traject bij Wendy.

Jasper staat voor mij bekend als iemand die graag provoceert en gelijk tegen het zere been schopt, maar vooraal ook als een warm, eerlijk en vriendelijk persoon.

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen