menu

Ervaring van

Kim Tchai

Derde generatie familiebedrijf - Tchai International


Ik ben Kim Tchai, derde generatie van ons mooi familiebedrijf Tchai International. Ik ben inmiddels 12 jaar werkzaam binnen het bedrijf en 2 Jaar geleden heb ik het bedrijf officieel overgenomen van mijn vader en mijn oom. Het bedrijf is getransformeerd van een traditioneel gerund bedrijf naar een bedrijf waarin we ‘samen werken’. Dit alles met als doel het persoonlijk potentieel van eenieder maximaal te laten floreren.

Een jaar of 3 geleden ben ik via een andere ondernemer in contact gekomen met Inzicht. Mijn eerste gesprek was met Jasper en was meteen raak! Direct, confronterend en ik ging daar weg met een drang om met mezelf aan de slag te gaan op een positieve manier. Vanuit mijn bedrijf waren we al enige tijd bezig met bewustwording en zelfontwikkeling. Maar het mooie was dat ik bij Inzicht ook echt de handvatten kreeg om het toe te passen. Dus niet alleen maar het blootleggen van een probleem, patroon of systeem maar ook je eigen invloed daarop en hoe je daar dan ook mee aan de slag kan.

Een belangrijke stap daarbij was dat ik mensen om mij heen daarbij ook betrokken heb, zo heb ik een aantal collega’s aangeraden om een track bij Inzicht te volgen. Maar ook hebben mijn partner en ik een aantal sessies gedaan met als gevolg dat hij op dit moment de opleiding volgt tot professioneel coach bij Inzicht. Ik heb gemerkt dat het heel belangrijk is wanneer je als mens vol in ontwikkeling bent maar je partner niet dat dat invloed kan hebben op je relatie. Doordat we ons meer bewust zijn geworden van ons eigen gedrag en behoeften hebben we meer verdieping gekregen in onze relatie en houden elkaar scherp.

Dit alles heeft mij enorm geholpen en gevormd als mens en ondernemer die ik vandaag de dag ben. Ik ben trots op mezelf en Inzicht enorm dankbaar!

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen