menu

Ervaring van

Nikki Wiesman

Founder De Buurtboer


Ik ben begonnen bij Jasper met de Personal Development Track via de Entrepreneurs Organization.

Ik merkte na een aantal jaar aan mijn bedrijf bouwen dat ik op bepaalde vlakken wel aan het groeien was, maar dat ik op andere vlakken ook een beetje stil stond. Ik merkte dat ik als ondernemer een aantal zaken bewust uit de weg ging, en dat dat ook 'ok' was; ik zat niet in een corporate omgeving die mij daarop aansprak. Maar op een gegeven moment besefte ik me juist dat ik dat niet ok vond, omdat het me toch in de weg ging staan en dat ik die confrontatie juist aan wilde gaan.

Een track bij Jasper haalt je volledig uit je comfort zone, en dat is in eerste instantie helemaal niet leuk, maar wel confronterend, waardevol en leerzaam. Ik heb inzicht gekregen in mijn spel, welk effect mijn gedrag op anderen heeft, waar mijn weerstand zit, wat mijn onderliggende emoties zijn; ik heb mezelf vooral een stuk beter leren kennen. De track zet aan tot denken, zorgt voor verwarring en emoties, en heeft mij een stuk bewuster gemaakt, een proces dat ik graag doorzet.

Het heeft mij doen beseffen dat ik een dergelijke aanpak juist wil integreren in mijn bedrijf, dus niet zaken uit de weg wil gaan maar juist ook de confrontatie aangaan, emoties en onderliggend gedrag bespreekbaar maken etc. Na mij heeft ook onze managing director een learning track gedaan. Juist omdat we dezelfde dingen leren en zien en in dezelfde fase van ontwikkeling zitten durven we elkaar op zaken aan te spreken en ook emoties en gevoel onderdeel te maken van de dagelijkse gang van zaken. 

Kortom, de aanpak van Jasper en Inzicht heeft een enorme impact gehad op hoe ik in het dagelijks leven sta, zowel zakelijk als privé. Ik zou iedereen een traject bij Inzicht van harte aanbevelen.

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen