menu

Ervaring van

Pascal van Putten

Eigenaar VP Instruments


Ik heb de learning track Personal Development bij Inzicht gevolgd. Het was af en toe erg intensief en confronterend, maar zoals bij alle verbeteringen: “no pain, no gain”. Persoonlijk groeien is net als sporten of je bedrijf laten groeien: Het heeft tijd nodig, vergt doorzettingsvermogen gaat stap voor stap.

Wat ik heb geleerd: meer bewustwording van mijn eigen gedrag en het gedrag van anderen. Hoe ik mijn eigen reacties onder bepaalde omstandigheden bewust kan kiezen. Hoe belangrijk deze keuze is voor het uiteindelijke resultaat, wat dit kan doen met de ander.

De groep was vrij groot, maar desondanks was er genoeg aandacht voor iedereen, hebben we veel “hands-on” oefeningen gedaan met elkaar en zijn we goed de diepte in gegaan. Vervolgens in de tussenliggende periodes het geleerde in praktijk brengen, met vallen en opstaan. En de resultaten met elkaar bespreken in de sessie daarna. Ik kan het iedereen aanraden en het smaakt naar meer!

Inmiddels heb ik met mijn gehele bedrijf een maatwerktraject doorlopen waaronder een training gericht op feedback en communicatie op de werkvloer en een managementteam ontwikkeltraject.

Deze klant heeft gebruikt gemaakt van:

› Coaching on the job

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen