menu

Ervaring van

Pierre Vermeulen

Eigenaar Solease


Begin 2019 zijn we op basis van een positieve referentie van een bestaande klant in contact gekomen met Jasper van Inzicht. Nu een jaar later hebben we meerdere sessies gedaan met ons Management Team, maar ook individuele sessies voor mijzelf en de andere MT leden en aan het einde van het jaar ook nog een sessie met ons inmiddels 35 koppige Solease team. Wat het ons als bedrijf gebracht heeft, is een veel evenwichtiger Management Team, die veel beter dan voorheen in staat is om onderlinge verschillen te overbruggen om zo gezamenlijk tot betere beslissingen te komen. 

De return on investment is hierbij voor ons als bedrijf zeer positief gebleken. Mijn persoonlijke return is dat ik niet alleen mezelf beter ben gaan begrijpen, maar ook beter in staat ben om gedrag van anderen te interpreteren en dat om te zetten in een constructieve uitkomst. Dit helpt mij overigens niet alleen op de werkvloer maar het helpt mij ook om een betere vader voor mijn kinderen en een betere partner voor mijn vrouw te zijn. 

De beste reclame voor je bedrijf is een tevreden klant en daar waar ik nog geen jaar geleden via een aanbeveling zelf bij Inzicht terecht ben gekomen, zo zou ik hen nu ook zelf aanraden als je meer uit je team en jezelf wilt halen. 

Deze klant heeft gebruikt gemaakt van:

› Executive Coaching

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen