menu

Ervaring van

Reinier van Elderen

Oprichter Frigologix


Ik ben een aantal jaar geleden in contact gekomen met Inzicht. De onthullende, maar respectvolle coaching van Jasper maakt de zaken snel helder en bespreekbaar, zowel op het persoonlijke vlak als in de onderlinge communicatie op de werkvloer. Jasper begeleidt mij heden nog steeds als ondernemers- en life coach waarbij hij mij blijft verrassen en verwarren met meer inzichten. 

Inzicht in eigen gedrag en patronen, inzicht in communicatie met en van anderen, ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Dat is zo waardevol voor mij gebleken dat we dit als bedrijf verder opgepakt hebben. Zowel in de directie als bij het middenkader zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van effectief en bewust leiderschap. Gevolgd door een maatwerktraining voor de medewerkers op het gebied van feedback en communicatie op de werkvloer, individuele coaching van medewerkers en teamcoaching van diverse teams in de organisatie. 

Ik heb mogen ervaren dat de mensen binnen Frigologix effectiever zijn gaan communiceren en samenwerken en dat we daardoor betere professionals krijgen en betere performance. Dat is waar ik als ondernemer graag in investeer.

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen