menu

Ervaring van

Roos de Ruiter - Eyckenschild

Managing Consultant Het NIC


Op zoek naar mezelf een daarbij vooral het lef om mezelf te durven vinden. Daar worstelde ik mee voor ik aan de coachopleiding begon. Ons bedrijf was al begeleid door Inzicht op verschillende vlakken waaronder competentiemanagement en de aanpak was direct, heftig maar echt. Met zichtbaar resultaat! En dat is wat ik zocht.

Ik ben begonnen aan de part-time Post HBO Registeropleiding tot Professional Coach. Je leert ten eerste jezelf kennen en daarna professioneel te coachen. Deze combinatie maakte voor mij ook dat ik verder kon groeien en ontwikkelen in mijn functie maar vooral ook als mens.

In mijn beleving lag er een sluier over mijn echte ik heen. Deze sluier werd onder zeer professionele begeleiding zichtbaar gemaakt op basis van bewustwording en de keuzes die ik daarin had. Het kiezen doe je zelf. De gevleugelde uitspraak voor mij was dan ook "als je doet wat je deed zul je krijgen je wat je kreeg". 

Veel collega managers binnen Het NIC hebben ook inmiddels deze coachopleiding met succes afgerond en hiermee staat succesvol leiderschap standaard bij ons hoog op de agenda. Ikzelf heb nog een tweetal masterclasses gevolgd want mijn behoefte om te groeien is nog niet gestild.

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen