menu

Ervaring van

Sebastiaan Hoes

Mede-eigenaar Friethoes

Bedoeld als management coaching maar even makkelijk te bestempelen als life coaching tijdens werktijd. 

Behalve persoonlijke en gezamenlijke begeleiding met mijn compagnon is inmiddels ook het hele kantoor team aangehaakt in een traject met de methodiek van Inzicht.

Iedereen wordt nu getrakteerd op meer bewustzijn en tools om zichzelf te ontwikkelen. Op weg naar een goed werkend en helder communicerend team met als prettig gevolg: een beter presterend bedrijf. Niet altijd makkelijk maar eenmaal aangehaakt is het voor iedereen te verslavend om af te haken.

Ik heb collega’s ontzettend zien groeien. Maar ook collega’s zien struggelen. Heb collega’s zien promoveren en ook afscheid genomen van 1. Het kan een team dus behoorlijk in beweging zetten.

Dit is een traject om elkaar te zien voor wie je echt bent. Iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Weten wat jezelf of een ander kan motiveren of irriteren en daar goed mee omgaan. Elkaar respecteren als de verschillende mensen die we zijn. Daar moet je tegen kunnen maar je moet het vooral jezelf en je collega’s gunnen en niet in de laatste plaats je bedrijf.

Ik hoop nog veel te leren want heb het gevoel dat er nog zoveel te winnen valt. Ik ben in ieder geval fan. Kan het iedereen aanraden die behoefte heeft aan vooruitgang.

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen