menu

Ervaring van

Shirley van de Watering

Manager P&O Gemeente Vlaardingen


"Laten we elkaar feedback geven en elkaar erop aanspreken als afspraken niet worden nagekomen". Een veel gemaakte afspraak in een team, maar het ook echt op een constructieve manier doen....dat is vaak toch wel heel moeilijk. Zo ook in ons HR team van gemeente Vlaardingen.

Op zoek naar begeleiding die ons kon helpen echt het verschil hierin te maken kwam Inzicht voorbij. We zijn gestart met een teamtraject professionaliteit op de werkvloer, waarbij o.a grondhouding, luisteren op verschillende niveaus en storingen herkennen op het programma stonden. Zonder uitzondering heeft iedereen stappen gemaakt in dit traject wat op zijn tijd spannend en confronterend was. Daarnaast hebben we met ons managementteam een coachtraject gevolgd.

Jasper heeft het verschil gemaakt met zijn directheid, waarbij hij duiken niet toestaat en mensen naar zichzelf laat kijken. Altijd met respect voor de ander! Wij zijn gegroeid, spreken meer dezelfde taal en nog het allerbelangrijkst....het is niet gestopt na de training, het is elke dag merkbaar op de werkvloer.

Ook in mijn nieuwe functie als manager P&O bij de Gemeente Zuidplas word ik maximaal uitgedaagd en neem ik de inzichten die ik door Inzicht heb opgedaan mee in mijn dagelijkse werk! Thanks!

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen