menu

Ervaring van

Tijmen Bos

Commercieel directeur Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix


Na een succesvolle periode van ruim 15 jaar ondernemen had ik het gevoel van een kompas te zijn veranderd in een radar. Mijn innerlijke raadgeving had plaatsgemaakt voor de erkenning van klanten en aandeelhouders. Hoe meer succes ik had, hoe meer erkenning ik kreeg. M'n ego groeide en ik dacht me daar ook fantastisch bij te voelen.

Tot op een dag ik besefte dat ik mijn omgeving nodig had om gelukkig te zijn. Ik zocht rust en voldoening in de continue onrust van impulsen van buitenaf. Dat moest anders besloot ik en meldde mij bij Inzicht. Ik wil terug naar mijn kompas was m'n wens.

In rap tempo en met nietsontziende vragen, opmerkingen en beschouwingen van Jasper Vreugdenhil heb ik inzicht gekregen in mijzelf. Het heeft m'n waarnemingen van de werkelijkheid om mij heen verscherpt, maar ook in mijn eigen handelen. De manier waarop ik luister, denk, voel en handel. Van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam, naar bewust bekwaam.

De rust die mij nu omringt geeft me veel meer tijd en daarmee veel meer opties hoe ik kan reageren op tal van situaties. Het geeft me een uitgebalanceerder gevoel. Ik ben succesvoller dan ooit hiervoor en het kost mij de helft van de energie. Zakelijk en privé.

Deze klant heeft gebruikt gemaakt van:

› Executive Coaching

Bekijk ook de andere zakelijke ervaringen