Workshop Werken met Energie

Wil jij jouw intuïtieve vaardigheden versterken? De energie van zowel jezelf als anderen beter leren herkennen en hier op in kunnen spelen? Én een voorproefje krijgen op de Masterclass intuïtief Coachen?

Op vrijdag 24 september vindt de Workshop Werken met Energie plaats. Tijdens deze ééndaagse workshop ga je onder begeleiding van Jasper en Desirée aan de slag met je eigen en andermans energiehuishouding, het versterken van je intuïtieve vaardigheden middels diverse oefeningen en krijg je methodieken mee die je kunt toepassen in het dagelijks leven en/of in jouw praktijk.

De workshop vindt plaats op onze coach- en opleidingslocatie in Rotterdam. We starten deze dag om 09:00 uur en eindigen rond 16:30 uur. De Workshop Werken met Energie kost € 350,- exclusief BTW, is inclusief drankjes, een uitgebreide lunch en een certificaat van deelname.

Via dit formulier kun je je inschrijven voor de workshop. Vanzelfsprekend waarborgen wij jouw privacy. In onze algemene voorwaarden en privacy verklaring, kun je meer lezen over hoe wij dit doen.

Aanmelden


Je kunt je aanmelden door het formulier in te vullen en te verzenden. Binnen drie werkdagen ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving en de eerste informatie.

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

Factuurgegevens

Typ bovenstaande code over.
Persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacy verklaring voor meer informatie.